Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok danas je sa svojim suradnicima sudjelovao na prigodonom otvorenju obnovljene dvorane vrtića u Trakošćanskoj.

Obnovi dvorane pristupilo se kako bi se malim polaznicima Dječjeg vrtića „Varaždin“ – objekt Trakošćanska osigurao što bolji i kvalitetniji smještaj te provođenje sportskih aktivnosti. Grad Varaždin je za navedenu svrhu osigurao 70.000 kuna, a radovi na dvorani su obuhvaćali zamjenu poda, obnovu zidova i stavljene obloge te bojanje dvorane prikladnim bojama.

– U ove dvije godine obnovili smo sve gradske vrtiće, trenutno se radi “Aleja”, ide se u izgradnju novog vrtića u Kućanu Donjem te nam ostaje Koprivnička, odnosno odluka da li se ide u rušenje vrtića, izmještanje ili gradnja potpuno novog objekta. Važno je naglasiti da smisao ovih radova nije samo energetska obnova, odnosno vanjsko uređenje, već je smisao da se svi vrtići i iznutra obnove. Nakon toga sam potpuno uvjeren i siguran da će Grad Varaždin imati od predškolskih ustanova do fakulteta najbolje uređene i opremljene prostorije za obrazovne ustanove u Hrvatskoj – istaknuo je gradonačelnik.

Komentari

Komentara