FOTOAK Sloboda

U Zagrebu je 12. siječnja u dvorani na Zagrebačkom velesajmu, Dvoranskim prvenstvom Hrvatske za mlađe seniore i seniorke, počela ovogodišnja dvoranska sezona.

Atletičari Slobode pokazali su da su vladari na 400 m. Tako je David Šalamon pobjedio na 400 m (48,85) a u istoj utrci Gabrijel Stojanović je bio drugi s vremenom 49,10.

Štafeta AK Slobode (3:23,02) u sastavu Valentino Bečeheli, David Šalamon, Karlo Marciuš i Gabrijel Stojanović također se okitila zlatom, ispred favoriziranog zagrebačkog Agrama i Karlovca.

Od slobodaša još su nastupili Andrea Vuradin u skoku u vis koja se plasirala na četvrto mjesto (155 cm), dok je Jan Ožeg u bacanju kugle bio peti (11,99 m) a Ana Majdak u istoj disciplini šesta (10,36 m).

Prema broju osvojenih medalja AK Sloboda je osvojila peto mjesto od 16 klubova koliko ih je sudjelovalo na ovom natjecanju.

Treba napomenuti da Sloboda na ovo natjecanje nije poslala sve svoje najbolje atletičare pa je time uspjeh na početku dvoranske sezone znatno veći. Sljedeće natjecanje je već sljedećeg tjedna u Miramasu u Francuskoj gdje se održava Prvenstvo Mediterana u dvorani za ml. seniori i seniorke.

Poziv za ovo jako natjecanje dobio je David Šalamon, a pratit će ga njegov trener Ivan Domislović.

Komentari

Komentara