Povežite se s nama

Zabava & Stil

Ovog petka veliki koncert Antonija Tkaleca „Ovo nije vrijeme predaje“ u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Najpoznatiji hrvatski kantautor moderne duhovne glazbe, samostalni umjetnik Antonio Tkalec održat će u petak, 1.listopada, veliki koncert na Franjevačkom trgu u Varaždinu, povodom promocije svog nedavno objavljenog, petog po redu studijskog albuma „Ovo nije vrijeme predaje“.

Koncert počinje u 20 sati, a Antonija će pratiti jedanaest vrhunskih i nagrađivanih studijskih i stage glazbenika: Ivan Mikulić, Nikola Mikulić, Nebojša Buhin, Marijo Bilić, Igor Štimac, Neven Putarek, Martin Pokos, Agneza Levanić, Anita Nježić, Anita Vincek i Sanja Brezovec.

– Ovo će biti puno više od „samog koncerta“! Spremamo nešto zaista posebno budući da se nalazimo u vremenu kada nam je svima potrebna „injekcija“ ohrabrenja, nade, utjehe, radosti, lijepe i pozitivne riječi. Beskrajno sam Bogu zahvalan za novi album, a isto tako, beskrajno sam radostan što će me i na ovom koncertu pratiti nevjerojatni glazbenici koji su među najboljima u Hrvatskoj. Ovim koncertom želim potaknuti ljude na pozitivno razmišljanje, na strpljivost, složnost i brigu jedni o drugima, pogotovo sad u ovom vremenu u kojem se nalazimo. Dani smo jedni drugima da si budemo oslonac, poticaj i pomoć, stoga će ovaj koncert, koji smo nazvali po novom albumu „Ovo nije vrijeme predaje“, biti uistinu drugačiji i posebniji! – rekao je Antonio Tkalec.

Na koncertu će se moći nabaviti Antonijev novi album „Ovo nije vrijeme predaje“ (kao, naravno, i sva prethodna četiri), a Antonio će nakon koncerta biti dostupan za potpisivanje albuma.

Svi koji su izdaleka ili nisu u mogućnosti doći na koncert, moći će pratiti izravni prijenos putem Facebooka i YouTube kanala „Antonio’s Music“.

– Nema ulaznica i svi ste dobrodošli. Ponesite samo nešto toplo za obući i dobru volju! – poručuju organizatori.

Zabava & Stil

Regionalni dijeli ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića u varaždinskoj Areni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati. Regionalni tjednik dijeli tri puta po jednu ulaznicu za koncert.

Ono što morate napraviti lajkati našu Facebook stranicu i u komentaru označiti osobu kojoj bi poklonili odlazak na koncert.

Sretnike ćemo objaviti do četvrtka navečer.

Ulaznice će sretnici preuzimati u petak, 22. listopada od 9 do 16 sati.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Za ulaz na koncert Sergeja Ćetkovića potrebna COVID potvrda ili negativan test

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati, stoga se mole svi da na koncert stignu na vrijeme, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Pitate se što ovaj karizmatičan glazbenik priprema varaždinskoj publici? Evo njegovog odgovora!

– Sjajnu glazbu, dobru energiju, mnogo emocija, lijepo druženje i pozitivnu atmosferu. U situaciji u kojoj živimo, trudim se da moji koncerti budu trenutak kada se izmjestimo iz stvarnosti, zaboravimo na probleme koji nas okružuju i prepustimo se glazbi i uživanju. To nas puni pozitivnim emocijama, osvježi nas, da nam novu snagu da idemo dalje.

Moć glazbe je jako ljekovita i vjerujem da će upravo tako biti i na ovom koncertu. Što se tiče pjesama, izvodit ću sve one koje su obilježile moju karijeru i koje publika voli, ali bit će tu i novih, snimljenih tokom posljednje dvije godine, kao najava novog albuma – poručio je.

Ako još nemate svoje ulaznice, za kupnju su još uvijek dostupne u sustavu i prodajnim mjestima Eventima te se mogu nabaviti na BP Petrol, Tisak Media centrima i Mjenjačnicama Exclusive Change!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje