Povežite se s nama

Sport

Pan Givova kup Vidovec 2017. – turnir na kojem se osjeća duh kvartovskog malog nogometa

Objavljeno:

- dana

Počinje 14. siječnja

U dvorani Osnovne škole Vidovec od 14. siječnja do 12. veljače održat će se Pan Givova kup Vidovec 2017.

Turnir organizira ŠNK Nedeljanec, a snage će odmjeriti nogometaši u seniorskoj, juniorskoj i pionirskoj kategoriji za registrirane klubove, te u kategoriji veterana.

Na prošlogodišnjem turniru nastupilo je tridesetak klubova s ukupno 63 momčadi, odnosno oko 750 nogometaša.

– Naš turnir je jedini pravi amaterski u Varaždinskoj županiji. Osjeća se duh kvartovskog malog nogometa s obzirom da se momčadi ne mogu prek noći pojačavati i tako umanjiti draž natjecanja. Očekujemo da ćemo na dvanaestom po redu turniru premašiti brojku od tridesetak registriranih klubova iz naše županije – ističu ŠNK Nedeljanec.

Izvor:
Foto:

Sport

Konačno poznat sastav 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin u novoj sezoni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Nakon što je većina prošlosezonskih sudionika 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin iz Međimurske županije odustalo od natjecanja, konačno su potvrđena imena klubova koji će se u ovom rangu natjecanja boriti za naslov prvaka u novoj sezoni.

Liga će brojati 14 klubova, osam iz Varaždinske županije i šest iz Međimurja. Varaždinski predstavnici bit će: Bednja, Nedeljanec, Zelengaj, Jalžabet, Ivančica, Budućnost Vidovec, Dubravka-Zagorac i Plitvica Gojanec. Iz Međimurja nastupaju: Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Mladost Sveta Marija, Naprijed Cirkovljan, Galeb Oporovec i Draškovec.

Podsjetimo i da je zbog odustajanja dijela međimurskih klubova, Županijski nogometni savez Varaždin morao mijenjati propozicije natjecanje te su se za sudjelovanje u 4. NL Čakovec – Varaždin mogli prijaviti i klubovi koji su sezonu ranije završili s nižim plasmanom od petoga mjesta.

Prvo kolo na rasporedu je 28. i 29. kolovoza, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji je ovoga petak, 30. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje