Policajci PU varaždinske proteklog su vikenda imali više susreta s pijanim vozačima.

U petak, 22. studenoga, oko 6.20 sati u Ivancu, van naselja na državnoj cesti D-35, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Mladić starosti 27 godina upravljao je neregistriranim i neosiguranim osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.55 g/kg. Upravljao je iz smjera Ivanca u smjeru Lepoglave. Prilikom izlaska iz zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio van kolnika. Ozljede je zadobio vozač, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Samo dan kasnije, 23. studenog oko 14.10 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen biciklist.

Muškarac starosti 57 godina upravljao je biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.36 g/kg. Upravljao je u smjeru Hrašćice. Uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti izgubio je nadzor nad upravljačem bicikla i pao je na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Triježnjenje

U petak, 22. studenoga, u 22 sata u Brezničkom Humu, policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.96 g/kg upravljao 46-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.
Protiv njega podnijeti će se Optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu.

U nedjelju, 24. studenoga, u Gospodarskoj ulici u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.74 g/kg upravljao 39-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.
Protiv njega podnijeti će se Optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu.

Komentari

Komentara