Povežite se s nama

Crna kronika

Pilio drva kod Hrastovljana pa ga spašavali vatrogasci specijalnim alatom

Objavljeno:

- dana

Ozlijeđen 64-godišnjak

Kod mjesta Hrastovljan u šumi naziva Otoki u petak, 23. lipnja oko 17.55 sati muškarac starosti 64 godine, rušio je motornom pilom stablo topole i ozlijedio se.

Prilikom piljenja drvenog trupca u predjelu panja, došlo je do zaokretanja istog i priklješčenja lijeve ruke i motorne pile. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec i Hrastovljan, te Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, koji su specijalnim alatom podigli trupac i oslobodili ozlijeđenog. Ozlijeđeni je po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje mu je pružena liječnička pomoć Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Vozačica je u Novom Marofu s 2.64 promila izazvala prometnu nesreću tri automobila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 5. svibnja, oko 20.20 sati, u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, ozlijeđena je jedna osoba.

Žena starosti 34 godine upravljala je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2.64 promila, javila je PU varaždinska.

Ona prilikom vožnje u slijedu između vozila nije držala potreban razmak i udarila je u zadnji dio osobnog automobila s kojim je ispred nje upravljao 61-godišnjak, a koji je usporio vožnju poradi skretanja udesno na parkirališni prostor. Od udara vozilo 61-godišnjaka odbačeno je u stražnju stranu parkiranog osobnog automobila.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 34-godišnjakinja. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Provalili u trgovinu u Cestici te ukrali veću količinu piva i cigareta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policija je javila o više krađa.

U srijedu, 1. svibnja, oko 22.30 sati, nepoznati su počinitelji provalili u trgovinu u Gajevoj ulici u Cestici i otuđili veću količinu piva i cigareta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U četvrtak, 2. svibnja, tijekom jutarnjih sati, u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj iz garaže u vlasništvu 48-godišnjakinje, otuđio električni bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 300 eura.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenih kaznenih djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje