Povežite se s nama

Zabava & Stil

Pivo, fina klopa i Kojoti početkom lipnja u varaždinskom Jagićevom parku

Objavljeno:

- dana

Varaždinsko Šetalište Vatroslava Jagića od 31. svibnja do 9. lipnja bit će lokacija održavanja dva festivala; jednog dobro poznatog i drugog novog.

Organizatori su manifestaciju nazvali 2FEST 2024.

– Biergarten 7 + Fest Za Jest = 2FEST. Nakon prekrasnih šest godina u jednom formatu, došlo je vrijeme da se mijenjamo na bolje. Uz dobro poznati Varaždin Biergarten koji njeguje tekuće blago od hmelja od ove 2024. godine moći ćeš uživati i u okusima novog festivala. Radi se o mini street food festivalu koji se odaziva na ime FEST ZA JEST! Tako sad imamo dva festivala na skoro istom mjestu u isto vrijeme pa smo ih zbrojili i HOP! Imamo 2FEST! Četiri, pet majstora zanata u pripremi prefine street klopice predstavit će ti se na novouređenom Europskom trgu (bivši Habdelićev) na samo 30 metara udaljenosti od Biergartena koji se održava u srcu parka Vatroslava Jagića. Uz gore navedeno imamo još dosta novosti ali jedna je baš velika novost! Nema više žetona! Od ove godine svaka kućica ima svoju fiskalnu blagajnu i svoju naplatu ali i POS uređaj za plaćanje skoro svim debitnim i kreditnim karticama – pojasnili su organizatori.

Objavljen je i program. Uz Beer Mile, Pub Quiz i karaoke, posjetitelje očekuju četiri vrhunska koncerta i nezaobilazan Bloger Krule. Od koncerata valja izdvojiti Kojote koji u Varaždin dolaze u subotu, 1. lipnja.

Zabava & Stil

FOTO Staro i mlado na koncertu Željka Bebeka u Ivancu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Ivanec slavi svoj dan, a tim povodom u subotu, 22. lipnja na ivanečkoj špici koncert je održao legendarni Željko Bebek.

Izveo je svoje najveće hitove, uključujući i one s grupom Bijelo dugme kao što su Ne spavaj mala moja, Selma, Ima neka tajna veza…, kao i one iz dugogodišnje samostalne karijere poput Laku noć, svirači, Da je sreće bilo, Žuta ruža, Ako voliš ovu ženu

Stigli su brojni posjetitelji koji su uživali u bezvremenskim hitovima.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Prekrasni konji u nedjelju na Konjičkim igrama u Zelendvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga “Konj moj prijatelj” u nedjelju, 23. lipnja, u Zelendvoru organizira Konjičke igre koje počinju od 11 sati.

Udruga i Općina Petrijanec su glavni organizatori, a Varaždinska županija i okolne općine su suorganizatori.

Cilj je druženje vlasnika konja, ljubavi prema ovim životinjama i čuvanje tradicije.

Svečano postrojavanje počinje u 11 sati, vožnja dvoprega počinje od 12, a zabavne igre za jahače startaju u 15 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje