Povežite se s nama

Sport

PK Varaždin proširio područje rada i načine svog djelovanja

Objavljeno:

- dana

PLIVANJE

 

Unutar kluba omogućen je individualizirani, a samim time i kvalitetniji rad, bilo da se radi o neplivačima, plivačima početnicima ili rekreativcima (djeca i odrasli).

U klubu treniraju djeca svih dobnih skupina, a uz pažnju koju pridajemo razvoju djece u sportskom smislu te njihovoj sigurnosti, prisutan je i sociološki aspekt, gdje se djeca uče fair play-u, međusobnom uvažavanju te ostalim vještinama koje spajaju sport i svakodnevicu izvan kluba.

O KLUBU: Kvaliteta prije svega Individualizirani oblik rada Stručni kadar

Posebna pažnja pridaje se pravilnom učenju i usavršavanju tehnika plivanja, plivanju radi zdravlja, stjecanju i razvijanju dobrih radnih navika, kvalitetnoj komunikaciji sa djecom i roditeljima, međusobnom druženju i sklapanju novih prijateljstava. To su ujedno i glavni ciljevi  u radu sa našim malim,a li i velikim, plivačicama i plivačima.

KLUPSKE GRUPE – UPIS NOVIH ČLANOVA Djeca: početnici / rekreacija – Odrasli: početnici / rekreacija / maratonci i triatlonci – Obuka neplivača: djeca i odrasli (individualno) NOVO  – Više info o svakoj grupi na našoj stranici www.pkvarazdin.hr

a-MARATONCI OSVAJAJU MEDALJE  –  PRVI NASTUPI MALIH MARATONACA, ALI I TRIATLONACA Grupa počela sa radom prije dvije godine. S vremenom povećanje broja članova. Ovo ljeto naši maratonci sudjelovali na 10-ak maratona. Osim odraslih na par maratona nastupila su i djeca. Zabilježili smo i prve nastupe na triatlonim.

Poseban interes pobudila je grupa „Odrasli“, koja je ispunila sva očekivanja odraslih za rekreacijom u najbezopasnijem sportu, a kojom potičemo ljude u tzv. ozbiljnijim godinama na bavljenje sportom i održavanje tjelesne kondicije, u smislu očuvanja zdravlja i unapređenja kvalitete života.

Unutar same grupe „Odrasli“ sve je veći interes za bavljenje daljinskom plivanjem (maratoni). Sve nam veću pažnju pridaju i pridružuju nam se triatlonci koji žele usavršiti svoje vještine, a kojima osim organizacije treninga možemo pomoći i stručnim savjetima.

 

                                                          Sve info na:

                                                          mag.kin. Irena Srdarević

 

                                                          predsjednik kluba i glavni trener

                                                          098/544-327

                                                          [email protected]  ili  [email protected]

Izvor:
Foto:

Sport

Tin Šestak je osvojio juniorski U-18 Open turnir

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tin Šestak osvojio juniorski U-18 Open turnir, dok je s juniorskom reprezentacijom je bio na 4. mjestu

Hrvatski reprezentativci i reprezentativke s ovog se Europskog prvenstva u pikadu vraćaju s brojnim medaljama.

Eurokup je osvojio Posejdon 2 iz Kaštela, Sisters of Nemesis su bile 2. u ženskoj konkurenciji, dok je ekipa Sveta Ana osvojila broncu u Open kategoriji.

Pojedinačni prvaci Europe postali su Marina Letica i Boris Krčmar, koji je u finalu pobijedio Romea Grbavca. Mario Čegir i Neven Rešetar su osvojili parove. Muška seniorska reprezentacija je postala prvak Europe dok su seniorke osvojile broncu.

Nastavite čitati

Sport

FOTO Danas je finalni dan memorijala ‘Đelac’, poznato osam sudionika završnice

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na terenima s umjetnom travom, na centru NK Varteksa u Hrašćici odigran je i drugi dan ‘Đelaca’.

Ovo je već 19. izdanje memorijala Anđelko Herjavec, posvećenog tragično preminulom predsjedniku NK Varteksa, a već peto izdanje na umjetnoj travi Hrašćice.

Petak je donio ponovno odličan nogomet, i očekivano maksimalan učinak ekipa Prijatelji Stolarija Žeger i lanjskih pobjednika MNK Fotex Junajted, koji su sa 9 bodova osvojili svoje skupine te se plasirale u četvrtinu finala.

Uz njih, među osam najboljih su se plasirali i Brick Bar te CB 5, kao drugoplasirani iz svojih ekipa. Ali i sve ostale ekipe prikazale su vrlo solidan nogomet, i malo je nedostajalo da poredak ne bude drugačiji.

Program počinje danas već od 14 sati, kada kreću četvrtfinala. Od 17 se igraju polufinala, a u 20 sati je na rasporedu veliko finale.

Poredak:

Skupina C – Prijatelji Stolarija Žeger 9, Brick bar 6, ŠD Hrašćina 3, ŠN New Marof City 0.

Skupina D – MNK Fotex Junajted 9, CB 5 4, ŠD Remetinec 2 4, MH-system 3.

Raspored u nedjelju (16.06.2024.)

Četvrtfinala

14:00 MNK Strmec – Brick Bar

14:45 ŠD Remetinec – CB 5

15:30 Prijatelji Stolarija Žeger – Train Bar

16:15 MNK Fotex Junajted – Elektromond

17:00 Polufinala

19:15 Utakmica za 3. mjesto

20:00 Finale

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje