Povežite se s nama

Zabava & Stil

Počinje sezona kupanja na dravskim bazenima, a održat će se i izbor za Miss Drave

Objavljeno:

- dana

Gradsko kupalište Drava danas, 15. lipnja, otvara svoja vrata za kupače, objavio je Grad Varaždin.

Bazeni su napunjeni i provedene su sve pripremne aktivnosti za početak nove kupališne sezone te će se Varaždinke i Varaždinci i ovo ljeto moći osvježiti na otvorenom gradskom kupalištu.

Također, Gradski bazeni pripremaju i nekoliko događanja u sklopu manifestacije Ljeta na Dravi koja će biti popraćena dobrom glazbom i nagradnim igrama:

1. srpnja – Roštiljada s gradonačelnikom (predviđeno trajanje programa je od 16 – 20 sati uz Charlye@Tequila band)

22. srpnja – Izbor za Miss Drave – Varaždin Fashion Night (predviđeno trajanje programa je od 19 – 23 sati, Duo Mistic i Cure iz Centra; sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti na izbor za Miss Drave na broj mobitela 091 300 1113)

12. kolovoza – Noćno kupanje (uz tamburaški sastav Špancir, DJ Matija)

Na rado posjećenom kupališnom kompleksu Aquacity postavljene su za sve kupače dvije nove vanjske svlačionice. Ponuda za posjetitelje uključuje Galaxy bar, kućicu s fast foodom i popratne sadržaje za djecu.

Zabava & Stil

FOTO u Varaždinu završeno snimanje spota za novu navijačku himnu Vatrenih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Uz prekrasne kadrove iz Vukovara i Varaždina, u ponedjeljak je na stadionu NK Varaždina  završeno snimanje spota za novu navijačku himnu Vatrenih.

Riječ je o pjesmi “Jedna je jedina”, varaždinskog autora Dražena Popijača Pupija.

– Bilo je odlično, zahvala toncima, ekipi iz režije, a posebno veliko hvala upućujem Hrvatskim braniteljima pristiglim iz Vukovara i Varaždina, te svim ljudima dobre volje poput bajkera MK Barokera. Zahvalan sam na podršci svima koji su se uključili u ovu priču, našem Izborniku Zlatku Daliću  i repki kojoj  želimo da ih pjesma prati do finala i nakon njega – ističe pupi.

Kakva je bila atmosfera na snimanju spota pogledajte u fotogaleriji:

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ministar pravosuđa Damir Habijan na Varaždin Throwdownu dizao utege ko od šale

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski ministar pravosuđa Damir Habijan u petak je sudjelovao na dvodnevnom natjecanju Varaždin Throwdown 2024, i to kako je napomenuo – nakon dugo vremena.

Habijan je u svojem postu na Facebook stranici pohvalio odličnu organizaciju za koju su najzaslužniji  Marko Črljenec i Funkcionalni Centar Active Vita. Hvala mom timu Alpha Gym i “partner in crime” Patrik Skoko, trenerima Karli i Petri, te cijeloj ekipi. Posebna pohvala sucima i svima koji su sudjelovali u organizaciji – naglasio je Habijan.

Ujedno je najavio svoje sudjelovanje na budućim izdanjima Varaždin Throwdowna.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje