Povežite se s nama

Crna kronika

Policija ga uhvatila s 2,89 promila i bez vozačke u V. Toplicama pa noć proveo na triježnjenju

Objavljeno:

- dana

Previše se popilo

U Varaždinskoj ulici u Varaždinskim Toplicama u petak, 25. kolovoza u 21.30 sati policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2,89 promila upravljao 35-godišnjak.

Također je utvrđeno da je upravljao za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije i bez vozačke dozvole.

Doveden je u Policijsku postaju Novi Marof, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Policija kod Ludbrega zaustavila biciklista s 2,06 promila, zadržan je na triježnjenju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ilustracija

U srijedu, 7. lipnja, oko 18 sati i 35 minuta u Ludbreškoj ulici u mjestu Globočec Ludbreški u kontroli prometa zaustavljen je biciklist, javila je PU varaždinska.

Biciklom je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u PP Ludbreg do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

Ivanečka policija pretragom našla oko 400 kilograma duhana kod 60-godišnjaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec pretražili su temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu, kuću, gospodarske zgrade i osobno vozilo kojima se koristi 60-godišnjak.

Tom su prilikom pronašli 41 vreću sa sadržajem sitno rezanog duhana, ukupne težine od oko 400 kilograma, javila je PU varaždinska.

Pronađeni je duhan privremeno oduzet te će se protiv 60-godišnjaka podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Nedozvoljene trgovine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje