Osjeti slobodu

Ovogodišnji Jailhouse festival održat će se od 10. do 15. kolovoza, a kroz 6 dana posjetitelji će uživati u kulturnim, zabavnim i sportskim aktivnostima.

Premda je do početka festivala preostalo nešto manje od pola godine, organizatori marljivo rade na pripremi aktivnosti i spremaju brojna iznenađenja. Ove godine novost je kraće trajanje festivala –  6 dana (za razliku od prijašnjih 10 dana) te sve aktivnosti i dalje ostaju besplatne za posjetitelje.

Uz stari slogan „Osjeti slobodu“, kreiran je i novi vizualni identitet festivala – logo i objave čiji će ciljevi biti privući i informirati posjetitelje. Sve novosti vezane za festivala stoga će se objavljivati na službenoj web stranici (http://jailhouse.num.hr/) i Facebook stranici: (https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava/).

Podsjetimo, organizator festivala je, kao i prethodnih godina, Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave uz financijsku podršku grada Lepoglave. Festival je uvršten i u Strategiju razvoja turizma Varaždinske županije kao festival međunarodnog značenja.

 

Izvor:
Foto: ilustracija

Komentari

Komentara