MATREX SALON

U Optujskoj ulici 8 u Varaždinu u utorak, 1. kolovoza, vrata je otvorio novi izložbeno-prodajni salon Matrexa.

Riječ je o tvrtki koja uspješno posluje već 26 godina i kojoj su glavni asortiman crna i obojena metalurgija, instalacije i oprema za grijanje te ulja i maziva.
Odnedavno, svoj prodajni asortiman proširili su na široku paletu proizvoda kupaonskog namještaja i opreme, alata i bijele tehnike, odnosno kućanskih  aparata koji su sada dostupni u novom izložbeno-prodajnom salonu nadomak centra Varaždina.

Bogat asortiman

U ugodnom i klimatiziranom prostoru na 300 četvornih metara (prvi kat) možete pronaći sve potrebno za opremanje doma.

Bez puno muke, uz pomoć Matrexa sada možete opremiti kupaonicu iz snova: u ponudi su kade, tuš kade, tuš kabine, umivaonici, slavine te namještaj modernog dizajna i vrhunske kvalitetete samoborske tvrtke Nord, a tu je i popratni instalacijski pribor i sanitarna keramika.

Poznato je da Matrex ima najveći izbor Bosch programa, pa tako u novom izložbeno-prodajnom salonu možete kupiti vrhunske Bosch alate: profesionalni  i hobi, te kompletan Bosch program za uređenje vrta uz prateći pribor za alat.

S obzirom na to da se u današnje vrijeme veliki naglasak kod gradnje i opremanje doma stavlja na primjenu suvremenih tehnologija, uz poštivanje ekoloških standarda, u izložbeno-prodajnom salonu Matrexa mogu se pronaći najmoderniji kondenzacijski plinski aparati, solarni sustavi, kotlovi na pelete, kotlovi na kruto gorivo i dizalice topline.

Matrex je distributer najpoznatijih brendova tooplinskih instalacija i sustava grijanja. Uz širok asortiman robe za centralno grijanje, vodovod i kanalizaciju, po kojem je Matrex poznat diljem Hrvatske, u ponudi je kompletni program instalacija za grijanje: radijatori, kupaonski radijatori, cijevi, ventili i popratni instalacijski materijal. Uz renomiranoga svjetskog proizvođača Bosch – Buderus, u ponudi su i poznati domaći proizvođači programa grijanja i instalacija za grijanje, među kojima su Senko i Centrometal iz susjedne Međimurske županije.

Uz program grijanja, tu je i program hlađenja. U ponudi Matrexa su najmoderniji klima uređaji vrhunskih proizvođača, među kojima su Vaillant i Daikin.

Besplatna dostava

Uz širok asortiman proizvoda renomiranih brendova, tu je i garancija na sve proizvode. Osim toga, Matrex nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Tu je i pogodnost plaćanja: uz posebne popuste za gotovinsko plaćanje od 10 do 40 posto, ovisno o programu, Matrex nudi mogućnost kartičnoga i obročnog plaćanja. Uz sve to, Matrex svojim kupcima nudi besplatnu dostavu proizvoda.

Zato s povjerenjem dođite u novi izložbeno-prodajni salon Matrexa u Optujsku ulicu 8 u Varaždinu. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

ADRESA
MATREX (središte
)
Ivana Severa 7, Varaždin
Telefon: 042/321-470
Telefax: 042/321-471
NOVI IZLOŽBENO-PRODAJNI SALON
Optujska 8, Varaždin
Telefon: 042/629-375; 042/629-376
Telefax: 042/629-377

e-mail: info@matrex.hr
www.matrex.hr

Izvor: RT
Foto: Ivan Agnezović/Matrex

Komentari

Komentara