Povežite se s nama

Crna kronika

Provala u ambulantu u Petrijancu, a u trgovačkom centru u Koprivničkoj ukrao ambalažu

Objavljeno:

- dana

KRAĐE U ŽUPANIJI

Nepoznati je počinitelj od 12. do 15. svibnja provalio u prostorije liječničkih ambulanti u Petrijancu te je ukrao stotinjak kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Druga provala dogodila se u od 14. do 15. svibnja, u dvorišnom dijelu trgovačkog centra u Koprivničkoj ulici u Varaždinu. Nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner i ukrao plastičnu ambalažu. Također je s jednog viličara demontirao i otuđio plinsku bocu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U Ludbreškoj ulici u Varaždinskim Toplicama, od 13. do 15. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u kontejner i prodajni prostor trgovine građevinskim materijalom. Tom je prilikom otuđio novac, valjke za bojanje, kistove, sanitarni kit i drugu robu. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom, a policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

Provala i u Jalkovcu

Jučer, 15. svibnja od 7.40 do 14.30 sati, u ulici Braće Radića u Jalkovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 49-godišnjaka te otuđio novac i razni zlatni i srebrni nakit. Prema izjavi vlasnika, materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Izvor: ILUSTRACIJA
Foto:

Crna kronika

Pijani 71-godišnjak ležao na cesti pa šakom u glavu udario hitnjaka koji mu je pokušao pomoći

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 28. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina 71 godinu zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 16. veljače 2022. u Čakovcu, kad je u alkoholiziranom stanju ležao na pločniku, pa je zatražena medicinska intervencija, prilikom njegovog premještanja na medicinska nosila snažno udario djelatnika hitne medicinske pomoći šakom u glavu i nanio mu tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko je u spremnik goriva automobila djelatnica centra za socijalnu skrb ubacio šljunak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, nešto poslije 9 sati na ulici u Paragu, prilikom službenog uredovanja djelatnica nadležnog centra za socijalnu skrb u nadziranoj obitelji, nepoznati počinitelj na službenom osobnom automobilu, čakovečkih registarskih oznaka, otvorio je zaključani poklopac spremnika goriva te skinuo čep spremnika.

Nakon toga kroz otvor ubacio je u spremnik sitni šljunak. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje