Povežite se s nama

Sport

Seminar za suce i ugovor o organizaciji Svjetskog prvenstva

Objavljeno:

- dana

FC KOVAČIĆ

Fight Club Kovačić i Hrvatski savate savez organizirali su seminar za savate suce. 

Seminar se održao u kongresnoj dvorani Arene Varaždin 26. veljače ove godine, a vodila ga je predsjednica Svjetske savate federacije Julie Gabriel. Tom prilikom potpisani je i ugovor između FC Kovačić i Svjetske savate federacije o organizaciji Svjetskog savate prvenstva u disciplini combat koje će se održati 22, 23. i 24. lipnja 2017. godine u Areni Varaždin. Predsjednica je obišla smještajne kapacitete,  dvoranu za natjecanje, dvoranu za zagrijavanje, salu za provođenje doping kontrole itd te uputila pohvale za F.C. Kovačić i Hrvatski savate savez kao jedne od najboljih organizatora u svijetu savate boksa..  Također je odrađen savate trening u prostorijama FC Kovačić.

 

Izvor:
Foto:

Sport

Veliki Bukovec domaćin prvog malonogometnog noćnog turnira

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U općini Veliki Bukovec, u razdoblju od 27. lipnja do 30. lipnja, održat će se prvi malonogometni noćni turnir.

Nogometni klub „Poljoprivrednik“ Kapela Podravska u suradnji s općinom Veliki Bukovec i JMB eventima organizira turnir koji će se igrati na terenu s umjetnom travom.

Kako najavljuje tajnik kluba Rašić Miro, za sada je prijavljeno oko 12 ekipa, a očekuje se da će ih biti još više.

– Očekujemo veliki broj posjetitelja. Prognoza vremena je povoljna, s normalnim temperaturama i bez padalina. Sezona je netom završila i dečki su već željni nogometa. Ovo je zapravo drugi turnir u regiji, nakon Sigetca koji je bio prvi, tako da se turniri nastavljaju praktički do početka nove sezone – nadodao je Rašić.

Pripremljene su i novčane nagrade uz pehare. Prva nagrada iznosi 800 eura, druga 500 eura, a treća 300 eura.

Nastavite čitati

Sport

Varaždinac Marin Ranteš osigurao nastup na Olimpijskim igrama u Parizu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski BMX biciklist Marin Ranteš izborio je Olimpijske igre u Parizu nakon što je kroz kvalifikacijske turnire u Šangaju i Budimpešti osigurao šesto mjesto, posljednje koje je vodilo u Pariz.

Varaždinac je na turniru u Budimpešti završio kao šesti, što je potvrdilo njegovu kvotu za OI u Parizu, gdje će se natjecati u disciplini BMX slobodni stil.

Ranteš je prvi BMX biciklist iz Hrvatske kojemu je uspjelo plasirati se na Olimpijske igre, a to označuje da ovo i njegove prve Olimpijske igre. 28-godišnji Varaždinac je postao time 61. član hrvatske delegacije ovog ljeta u Parizu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje