Povežite se s nama

Foto i video

Sjajni bal Grada Varaždina

Objavljeno:

- dana

HNK Varaždin

U organizaciji Hrvatsko-austrijske kulturne zajednice, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, u varaždinskom HNK održaj je u petak 20. Sjajni bal grada Varaždina.

Jubilarni Sjejni bal započeo je taktovima Radetzkymarscha i izlaskom varaždinske građanske garde Purgari, a zatim su nastupili plesači DND-a i splitskog baleta. Za glazbeni dio i ove godine bio je zadužen Big Band Bad Gleichenberg i Varaždinski komorni orkestar, a nastupili su još i plesni ansambl Divertimento, Potkalnički plemenitaši,  te plesni klub Harmony.

Izvor:
Foto: Oliver Knolmajer

Foto i video

FOTO Advent u Cestici: posjetitelji uživali u božićnom sajmu, gastro ponudi te nastupima zborova i tamburaša

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: IVAN AGNEZOVIĆ

Niti kiša koja je u jednom trenutku počela padati, nije mogla narušiti sjajnu atmosferu na otvorenju manifestacije „Advent u Cestici“. Na prostoru ispred općinske zgrade brojni posjetitelji mogli su uživati u šarolikom božićnom sajmu, finoj gastronomskoj ponudi, nastupima zborova i tamburaša, a da ostanu ugrijani pomogli su kuhano vino, punč i topli čajevi.

U foto galeriji donosimo vam dio atmosfere sa subotnjih događanja, a tko želi uživo osjetiti blagdanski ugođaj na Cesticu može doći i u nedjelju, 4. prosinca, kada program započinje od 15 sati.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO / VIDEO Dino Merlin nastupom oduševio prepunu varaždinsku Arenu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: IVAN AGNEZOVIĆ

Dino Merlin još je jednom do posljednjeg mjesta ispunio varaždinsku Arenu. Zasigurno jedan od najvećih regionalnih glazbenika nikoga nije ostavio ravnodušnim. Velika pozornica, snažan razglas, brojni scenski efekti doprinijeli su sjajnoj atmosferi, ali najglasnija podrška stigla je upravo od publike koja je uglas pjevala neke od njegovih najvećih hitova.

Kako je izgledala subotnja večer u varaždinskoj dvorani na Dravi pogledajte u našoj foto i video galeriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje