Povežite se s nama

Zabava & Stil

Špancirfest nagrađuje kreativnost s 30 festivalskih ulaznica!

Objavljeno:

- dana

Video natječaj „60 sekundi za 10 dana zabave!“

Špancirfest ponovo nagrađuje! U video natječaju “60 sekundi za 10 dana zabave!” organizatori festivala nagrađuju kreativnost i originalnost, a poklanjaju čak 30 festivalskih ulaznica. Da bi ih se osvojilo, potrebno je snimiti kratki film na temu Špancirfesta kao festivala dobrih emocija.

– Snimite mobitelom ili kamerom video u kojem želite prenijeti što je za vas Špancirfest. Čak i ako nikad niste bili na Festivalu dobrih emocija, neka vas inspiriraju priče poznanika. Dajte mašti na volju i povedite svoje društvo na koncerte  – poručuju organizatori.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi službene Špancirfest stranice na Facebooku. Nakon što kreativci snime video od najviše 60 sekundi, uploadaju ga na YouTube te ga podijele na zidu Špancirfesta, ulaze u konkurenciju za osvajanje seta festivalskih ulaznica za glavnu pozornicu na Starom gradu.  Nagrađuju se čak tri videa. Autor pobjedničkog videa osvojit će 15 ulaznica, autor drugoplasiranog videa 10 festivalskih ulaznica, a video koji osvoji treće mjesto, dobit će ih pet.

Nagradna igra na Facebooku počela je u ponedjeljak, 2. srpnja, a trajat će do 16. srpnja. Više detalja o pravilima ove nagradne igre dostupno je na službenim Facebook stranicama Špancirfesta. LINK NA PRAVILA

Ulaznice s popustom još do 21. srpnja

Podsjećamo, ulaznice za glavnu festivalsku pozornicu su u prodaji, a sve do 21.srpnja Turistička zajednica grada Varaždina omogućila je popust od čak 30 posto na festivalske i vikend ulaznice. Dakle, 16 koncerata i jedan mjuzikl moguće je pogledati za cijenu od 105 kuna. Za vikend ulaznicu morate izdvojiti samo 42 kune da biste uživali u nastupu šestero izvođača.

Među izvođačima na glavnoj festivalskoj pozornici nalaze se i velika svjetska imena poput Flogging Molly, Leningrad Cowboysa, Kultur Shocka, Kirila Dzajkovskog te trenutno najpopularniji band u regiji Dubioza Kolektiv. Uz njih, tu je mnoštvo aduta iz Hrvatske, a posebnost ovogodišnjeg festivala je i mjuzikl Footlose.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Najveći obožavatelji ugrabili ulaznice za prvi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu, evo kako je bilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Danas je, 26. travnja, prvi koncert, a najveći fanovi morali su biti jako brzi jer su za prvi najavljeni koncert ulaznice “planule”. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Iako je Prijović pet dana punila Arenu Zagreb i obožavatelji sa sjevera Hrvatske pokazali su da zaista uživaju u njezinoj glazbi. Zvijezda je plijenila stasom i glasom, a u galeriji donosimo početak današnjeg koncerta te tko je uspio kupiti ulaznice za prvi dan te uživati u glazbi.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje