Povežite se s nama

Sport

Srebrne medalje na Prvenstvu Balkana za Dudek i Hižman

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Na seniorskom Prvenstvu Balkana za seniore i seniorke Hrvatska je osvojila nekoliko odličja a jedno među njime je i srebrna medalja hrvatske ženske  štafete  4×400 m.

Članice Slobode Kristina Dudek i Marija Hižman  uvelike su pridonijele čvrstom drugom mjestu  štafete iza favorizirane Rumunjske. Pojedinačno Kristina Dudek je nastupila i na 400 m te zauzela sveukupno 6, mjesto sa vremenom 55,21 s. U utrci na 100 m,   Mateja Jambrović plasirala se na 10. mjesto sa vremenom 12,38. ,što je njezin rezultat sezone. Mateja  je sa Kristinom bila i u sastavu hrvatske štafete 4×100 m koja je , nažalost diskvalificirana. U reprezentaciju je bio pozvan i slobodin bacač kladiva  i državni prvak Mirko Mičuda ali je nastup odbio bez obrazloženja ? Uz tri slobodine atletičarke u sastavu reprezentacije bio je i nekadašnji član kluba ,varaždinac Viktor Domislović ali u u svojstvu člana zdravstvene komisije i liječnika reprezentacije, koji , srećom nije imao ozbiljnijeg posla.

Izvor:
Foto:

Sport

GNK Dinamo na Slobodi krajem lipnja organizira nogometni kamp za dječake i djevojčice

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na terenima SRC Sloboda od 24. do 27. lipnja održat će se nogometni kamp za dječake i djevojčice od 7 do 14 godina pod vodstvom trenera iz nogometne Akademije GNK Dinama.

Domaćini kampa Dinamo u Varaždinu je DSR Lumen i voditelj akademije nogometni entuzijast Tomislav Jelenski.

Akademija GNK Dinamo Zagreb već godinama organizira kampove za mlade nogometaše na području Hrvatske, ali i inozemstva. Na taj način svatko može dobiti priliku barem nakratko trenirati s Dinamovim trenerima i po Dinamovoj metodologiji. Cilj kampova su doživljaj, zabava, motivacija, ali i učenje nogometnih vještina koji ostaju svakom polazniku još dugo vremena.

Svi polaznici dobiti će dres, štucne, hlačice, torbu za kopačke, diplomu i ručak, te tri najbolja pojedinca prema odabiru trenera, dobiti će mogućnost tjedan dana trenirati u Dinamovoj Akademiji u Zagrebu.

Kamp će se doržati u terminu od 9:00 – 15:00h.

Cijena kampa po igraču/igračici – 250,00 eura

Prijaviti se možete na e-mail: [email protected] ili na broj telefona: 091 892 8204

Nastavite čitati

Sport

Nogometaši Varaždina završit će sezonu na 6. mjestu bez obzira na ishod protiv Osijeka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na otvaranju zadnjeg, 36. kola SuperSport HNL-a Gorica je pobijedila Istru 1961 s 2:0 te je tako preskočila na ljestvici.

Goričani sada imaju 41 bod, koliko ima i osmoplasirana Istra 1961. Šestoplasirani Varaždin koji ima bod više od obaju ekipa mogla je ugroziti jedino momčad iz Pule. No, to se nije dogodilo pa će Varaždinci ostati na 6. mjesto bez obzira kako završio susret s Osječanima.

Susret se igra u subotu, 25. svibnja u 17 sati na stadionu Varteksa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje