Povežite se s nama

Zabava & Stil

Sve više kupuju na internetu

Objavljeno:

- dana

Kupnja

U današnje vrijeme sve je više prisutna online kupovina, odnosno sve se više kupuje na internetu. Zašto se sve više kupuje na internetu? Kupovina preko interneta ima brojne prednosti jer omogućuje kupnju u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Sve više se kupuje na internetu i putem mobilnih telefona, tako da ne trebate imati laptop ili kompjuter kod sebe, već je dovoljan mobitel s internetom putem kojeg možete obaviti kupovinu na internetu.

Što se sve više kupuje na internetu? Na internetu se može kupiti  gotovo sve od potrepština za kućanstvo, tehnike, opreme za bebe, uredskog i školskog pribora, strojeva, alata, kućanskih aparata, mobitela, televizora, igračaka…

 

Dakle, možemo reći da se praktički sve u današnje vrijeme može kupiti preko interneta, te upravo zbog toga se i sve više kupuje na internetu. Svi koji kupuju na internetu imaju svoja prava kao da kupuju u trgovinama. Što se tiče plaćanja putem interneta tu također postoji sigurnost, kako ne bi bilo tko i u bilo koje vrijeme mogao iskoristiti nečije podatke i obaviti kupovinu.

Sve se više kupuje na internetu jer se može kupovati iz udobnosti svoga doma, te se ne treba trošiti vrijeme i novac na vožnju i hodanje po različitim trgovinama kako bi se našao željeni proizvod. Kupovanje preko interneta je izrazito jednostavno, web shopovi su u današnje vrijeme toliko prilagođeni da na jednostavan i brz način omogućuju obavljanje kupovine putem interneta. Također, sve se više kupuje na internetu jer je to siguran način kupovine. Na internetu se može kupovati gotovo sve, te možete pratiti recenzije što su kupci već rekli o tom proizvodu te je li to taj proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Sve se više kupuje na internetu jer se može kupovati u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta gdje je dostupan internet, također kupovanje preko interneta vam omogućuje da kupujete proizvode i izvan svog mjesta, grada, države… Nema granica u kupovanju preko interneta, već bez problema možete iz svog doma obaviti kupovinu i u drugim zemljama, na drugim kontinentima.

Dakle, ako trebate novi kućanski aparat (hladnjak, mikser, usisavač, aparat za kavu, štednjak…), dekorativne predmete, opremu za plivanje ili skijanje, igrače konzole, novi televizor, fotoaparat, kompjuter, laptop, novi mobitel, tablet, torbu za laptop, punjač za baterije, baterije, opremu za planinarenje, opremu za bebe, odjeću za bebe, kozmetiku za bebe, kućno kino, hranu ili opremu za kućne ljubimce, novu rasvjetu, opremu i alate za vrt ili povrtnja, sve te proizvode, a i mnoge druge možete kupiti preko interneta i upravo zbog toga sve se više kupuje preko interneta.

Kada kupujete preko interneta ne trebate više odlaziti do trgovine ako ne želite po robu već će vam roba biti dostavljena na adresu koju želite. Sve više ljudi kupuju preko interneta jer je kupovina preko interneta u potpunosti prilagođena svima jer, možemo reći, ne postoji radno vrijeme kada morate posjetiti web shop već to možete učiniti u bilo kojem trenutku, a kupljena roba će vam biti dostavljena doslovno do kućnog praga. Dakle, želite li otići u shoping u pola noći, bez problema to možete učiniti putem web shopa.

U današnje vrijeme upravo zbog toga se sve više kupuje na internetu jer je jednostavno i u potpunosti prilagođeno današnjem tempu života. Kako biste mogli kupovati preko interneta morate imati samo pristup internetu te bankovnu karticu putem koje ćete obaviti transakciju i platiti naručenu robu.

 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Najveći obožavatelji ugrabili ulaznice za prvi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu, evo kako je bilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Danas je, 26. travnja, prvi koncert, a najveći fanovi morali su biti jako brzi jer su za prvi najavljeni koncert ulaznice “planule”. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Iako je Prijović pet dana punila Arenu Zagreb i obožavatelji sa sjevera Hrvatske pokazali su da zaista uživaju u njezinoj glazbi. Zvijezda je plijenila stasom i glasom, a u galeriji donosimo početak današnjeg koncerta te tko je uspio kupiti ulaznice za prvi dan te uživati u glazbi.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje