Povežite se s nama

Zabava & Stil

Sve više kupuju na internetu

Objavljeno:

- dana

Kupnja

U današnje vrijeme sve je više prisutna online kupovina, odnosno sve se više kupuje na internetu. Zašto se sve više kupuje na internetu? Kupovina preko interneta ima brojne prednosti jer omogućuje kupnju u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Sve više se kupuje na internetu i putem mobilnih telefona, tako da ne trebate imati laptop ili kompjuter kod sebe, već je dovoljan mobitel s internetom putem kojeg možete obaviti kupovinu na internetu.

Što se sve više kupuje na internetu? Na internetu se može kupiti  gotovo sve od potrepština za kućanstvo, tehnike, opreme za bebe, uredskog i školskog pribora, strojeva, alata, kućanskih aparata, mobitela, televizora, igračaka…

 

Dakle, možemo reći da se praktički sve u današnje vrijeme može kupiti preko interneta, te upravo zbog toga se i sve više kupuje na internetu. Svi koji kupuju na internetu imaju svoja prava kao da kupuju u trgovinama. Što se tiče plaćanja putem interneta tu također postoji sigurnost, kako ne bi bilo tko i u bilo koje vrijeme mogao iskoristiti nečije podatke i obaviti kupovinu.

Sve se više kupuje na internetu jer se može kupovati iz udobnosti svoga doma, te se ne treba trošiti vrijeme i novac na vožnju i hodanje po različitim trgovinama kako bi se našao željeni proizvod. Kupovanje preko interneta je izrazito jednostavno, web shopovi su u današnje vrijeme toliko prilagođeni da na jednostavan i brz način omogućuju obavljanje kupovine putem interneta. Također, sve se više kupuje na internetu jer je to siguran način kupovine. Na internetu se može kupovati gotovo sve, te možete pratiti recenzije što su kupci već rekli o tom proizvodu te je li to taj proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Sve se više kupuje na internetu jer se može kupovati u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta gdje je dostupan internet, također kupovanje preko interneta vam omogućuje da kupujete proizvode i izvan svog mjesta, grada, države… Nema granica u kupovanju preko interneta, već bez problema možete iz svog doma obaviti kupovinu i u drugim zemljama, na drugim kontinentima.

Dakle, ako trebate novi kućanski aparat (hladnjak, mikser, usisavač, aparat za kavu, štednjak…), dekorativne predmete, opremu za plivanje ili skijanje, igrače konzole, novi televizor, fotoaparat, kompjuter, laptop, novi mobitel, tablet, torbu za laptop, punjač za baterije, baterije, opremu za planinarenje, opremu za bebe, odjeću za bebe, kozmetiku za bebe, kućno kino, hranu ili opremu za kućne ljubimce, novu rasvjetu, opremu i alate za vrt ili povrtnja, sve te proizvode, a i mnoge druge možete kupiti preko interneta i upravo zbog toga sve se više kupuje preko interneta.

Kada kupujete preko interneta ne trebate više odlaziti do trgovine ako ne želite po robu već će vam roba biti dostavljena na adresu koju želite. Sve više ljudi kupuju preko interneta jer je kupovina preko interneta u potpunosti prilagođena svima jer, možemo reći, ne postoji radno vrijeme kada morate posjetiti web shop već to možete učiniti u bilo kojem trenutku, a kupljena roba će vam biti dostavljena doslovno do kućnog praga. Dakle, želite li otići u shoping u pola noći, bez problema to možete učiniti putem web shopa.

U današnje vrijeme upravo zbog toga se sve više kupuje na internetu jer je jednostavno i u potpunosti prilagođeno današnjem tempu života. Kako biste mogli kupovati preko interneta morate imati samo pristup internetu te bankovnu karticu putem koje ćete obaviti transakciju i platiti naručenu robu.

 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Regionalni dijeli ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića u varaždinskoj Areni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati. Regionalni tjednik dijeli tri puta po jednu ulaznicu za koncert.

Ono što morate napraviti lajkati našu Facebook stranicu i u komentaru označiti osobu kojoj bi poklonili odlazak na koncert.

Sretnike ćemo objaviti do četvrtka navečer.

Ulaznice će sretnici preuzimati u petak, 22. listopada od 9 do 16 sati.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Za ulaz na koncert Sergeja Ćetkovića potrebna COVID potvrda ili negativan test

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati, stoga se mole svi da na koncert stignu na vrijeme, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Pitate se što ovaj karizmatičan glazbenik priprema varaždinskoj publici? Evo njegovog odgovora!

– Sjajnu glazbu, dobru energiju, mnogo emocija, lijepo druženje i pozitivnu atmosferu. U situaciji u kojoj živimo, trudim se da moji koncerti budu trenutak kada se izmjestimo iz stvarnosti, zaboravimo na probleme koji nas okružuju i prepustimo se glazbi i uživanju. To nas puni pozitivnim emocijama, osvježi nas, da nam novu snagu da idemo dalje.

Moć glazbe je jako ljekovita i vjerujem da će upravo tako biti i na ovom koncertu. Što se tiče pjesama, izvodit ću sve one koje su obilježile moju karijeru i koje publika voli, ali bit će tu i novih, snimljenih tokom posljednje dvije godine, kao najava novog albuma – poručio je.

Ako još nemate svoje ulaznice, za kupnju su još uvijek dostupne u sustavu i prodajnim mjestima Eventima te se mogu nabaviti na BP Petrol, Tisak Media centrima i Mjenjačnicama Exclusive Change!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje