Povežite se s nama

Zabava & Stil

Traži se najjači čovjek na svijetu, nagradni fond – 70.000 kuna

Objavljeno:

- dana

IRON HEART FESTIVAL

Iron Heart Festival, koji je savršena kombinacija atletskih disciplina, bit će održan u LifeClass termama Sveti Martin 2. i 3. rujna.

Riječ je o sportskom festivalu koji je u zadnjih šest godina postao najbrže rastući takav događaj u Europi.

Privlačan je i nagradni fond, koji iznosi 70.000 kuna, što znači da će u LifeClass termama Sveti Martin početkom rujna biti veliki broj natjecatelja i gledatelja.

Festival okuplja nekoliko klasičnih disciplina iz teretana uz isto toliko atletskih, a na kraju će se proglasiti atletski najspremniji pojedinac cijelog natjecanja. Discipline su: bench press, mrtvo dizanje, zgibovi u jednoj minuti, prevrtanje gume, izdržaj s 5 kg u svakoj ruci i utrka na 400 metara.

Nagrađujući najbolje sportaše visokim novčanim nagradama, vrhunskim supplement proizvodima i sponzorskim poklon-paketima, uz marketing koji je osiguran za pobjednika kroz mrežu Iron Heart Festivala, sportaši diljem Europe dobili su sportski događaj za koji se u svakom smislu isplati pripremati tijekom cijele godine.

Festival se prenosi na You Tube kanalu, koji ima više od 20 tisuća pretplatnika, a videouratke je pogledalo više od 8 milijuna ljudi.

Ambasadori

Ambasadori Iron Heart Festivala odabrani su pojedinci s dugogodišnjim iskustvom u sportovima povezanima s Festivalom i rezultatima na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima: Pero Tomas – svjetski prvak u bodybuildingu i fitnessu, Goran Karamarković – jedan od najboljih hrvatskih powerliftera, Marko Drčić – poznati hrvatski fitness trener, Marina Javorčić – nutricionistica i fitness trenerica, Andrea Dugandžić – pokretačica FitMess Diary mreže i Dinko Šarić – MMA trener i osnivač Muraken Gyma

Svoje iskustvo će također prenijeti kroz seminare također 2. i 3. rujna u LifeClass terme Sv. Martin. Seminari će biti dostupni za sve putem hrvatske i globalne e-learning platforme Onetius.

Izvor:
Foto: Iron Heart Festival

Zabava & Stil

FOTO Oduševili učenike: profesori čakovečke Gimnazije rekreirali kultne scene iz filmova i serija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO Petar Pavlic/Gimnazija Josipa Slavenskog

Profesori čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog uoči početka novog polugodišta oduševili su učenike, ali i sve ostale svojim fotografskim projektom koji su predstavili na društvenim mrežama.

Naime, prerušili su se u likove iz poznatih filmova i serija kako bi, kako kažu, pokazali da su i oni samo ljudi, veseli, duhoviti i dobronamjerni.

Inicijatori ovog zabavnog foto-projekta su profesorica hrvatskog jezika Zlatka Grahovec Soldat i profesor engleskog jezika Petar Pavlic, koji je ujedno i fotografirao rekreirane scene iz poznatih TV naslova.

– E. T. još uvijek želi kući, plavuša s Harvarda ruši stereotipe, u Paklenom šundu i dalje se izvrsno pleše, Peaky Blindersi šire strah i trepet, banda crvenokapuljaša željna je akcije… Ne, ne bojte se, niste zapeli u prazničnom bingeanju! Vaši profesori, prerušeni u junake iz poznatih filmova i serija, očekuju vaš povratak želeći vam pokazati da su, unatoč svim izazovima koje pred vas stavljaju, i oni samo ljudi, veseli, duhoviti i dobronamjerni. Dobro nam došli u školske klupe u novoj 2022. i neka nam i ona bude ovako vesela! – napisali su na Facebooku iz Gimnazije.

Profesori su za Večernji rekli da već više od 10 godina povodom božićne humanitarne akcije „Sajam dobrote“ u školi na kraju prvog polugodišta na neki način sudjeluju u programu, nastojeći se tako još više približiti učenicima, zabaviti se i pokazati svoje vrline i mane.

– Tako smo organizirali svoje inačice poznatih programa, primjerice, Ples s profesorima, Profesori pjevaju, Tvoje lice zvuči poznato, Profesori glume i slično. Ove smo godine u Organizacijskom odboru za obilježavanje 60. obljetnice osnutka škole, uz poticaj i podrškuravnateljice škole Sandre Breka-Ovčar, odlučili da ćemo ideju o fotografijama konačno realizirati u okviru „Sajma dobrote“ i da ćemo napraviti kalendar. Pozvali smo kolegice i kolege da se uključe i javilo se zaista mnogo njih, više od 40. Razmišljali smo o različitim mogućnostima, npr. o rekreiranju poznatih umjetničkih djela, slika i sličnom, no na kraju su nam filmovi i serije bili najzanimljivije rješenje – objasnili su profesori.

Dodali su da su tražili poznate i popularne scene koje se mogu uvjerljivo ili smiješno iskopirati, napravili izbor scena i ponudili ih kolegama koji su rado prihvatili ideju i odmah shvatili bit.

Pritom su se dobro zabavljali i smijali, pomagali si u nabavljanju rekvizita i odjeće te je cijeli proces bio vrlo spontan i jednostavan.

Profesori su pozitivno iznenađeni odjekom koji je projekt izazvao i brojnim pozitivnim komentarima – objavu na društvenim mrežama vidjelo je više od 100.000 ljudi, a dijeljena je oko 260 puta, što dokazuje da su postigli cilj, a to je međusobno se povezati, razbiti predrasude o nastavnicima, zabaviti se i nasmijati u ovim bremenitim vremenima.

Više o neobičnom i vrlo zabavnom projektu pročitajte ovdje.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Anica i Slavko Plantić iz Cargovca proslavili zlatni pir

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Slavko i Anica Plantić iz Cargovca proslavili su 50. godišnjicu braka u krugu obitelji i prijatelja.

Njihovo vjenčanje održano je 1. siječnja 1972. godine, a zavjete povodom zlatnog pira obnovili su u crkvi svetog Vida u Vidovcu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje