Povežite se s nama

Zabava & Stil

Traži se najjači čovjek na svijetu, nagradni fond – 70.000 kuna

Objavljeno:

- dana

IRON HEART FESTIVAL

Iron Heart Festival, koji je savršena kombinacija atletskih disciplina, bit će održan u LifeClass termama Sveti Martin 2. i 3. rujna.

Riječ je o sportskom festivalu koji je u zadnjih šest godina postao najbrže rastući takav događaj u Europi.

Privlačan je i nagradni fond, koji iznosi 70.000 kuna, što znači da će u LifeClass termama Sveti Martin početkom rujna biti veliki broj natjecatelja i gledatelja.

Festival okuplja nekoliko klasičnih disciplina iz teretana uz isto toliko atletskih, a na kraju će se proglasiti atletski najspremniji pojedinac cijelog natjecanja. Discipline su: bench press, mrtvo dizanje, zgibovi u jednoj minuti, prevrtanje gume, izdržaj s 5 kg u svakoj ruci i utrka na 400 metara.

Nagrađujući najbolje sportaše visokim novčanim nagradama, vrhunskim supplement proizvodima i sponzorskim poklon-paketima, uz marketing koji je osiguran za pobjednika kroz mrežu Iron Heart Festivala, sportaši diljem Europe dobili su sportski događaj za koji se u svakom smislu isplati pripremati tijekom cijele godine.

Festival se prenosi na You Tube kanalu, koji ima više od 20 tisuća pretplatnika, a videouratke je pogledalo više od 8 milijuna ljudi.

Ambasadori

Ambasadori Iron Heart Festivala odabrani su pojedinci s dugogodišnjim iskustvom u sportovima povezanima s Festivalom i rezultatima na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima: Pero Tomas – svjetski prvak u bodybuildingu i fitnessu, Goran Karamarković – jedan od najboljih hrvatskih powerliftera, Marko Drčić – poznati hrvatski fitness trener, Marina Javorčić – nutricionistica i fitness trenerica, Andrea Dugandžić – pokretačica FitMess Diary mreže i Dinko Šarić – MMA trener i osnivač Muraken Gyma

Svoje iskustvo će također prenijeti kroz seminare također 2. i 3. rujna u LifeClass terme Sv. Martin. Seminari će biti dostupni za sve putem hrvatske i globalne e-learning platforme Onetius.

Izvor:
Foto: Iron Heart Festival

Zabava & Stil

Ni ovog vikenda u Varaždinu neće nedostajati brojnih događanja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Došli smo do posljednjeg srpanjskog vikenda u kojem će nas prema najavama meteorologa “grijati”  35 stupnjeva Celzijusa u zraku.

No kao i svakog vikenda do sada neće nedostajati događanja.

Uz već dobro poznate programe subotom prijepodne poput Glazbene subote, smjene straže Varaždinske građanske garde i pucnja iz topa, besplatnih tematskih vođenja u organizaciji varaždinskih vodiča, radionice na Trgu tradicijskih obrta, očekuje nas raznovrsni glazbeni program od Fontana blues festivala, Ljeta na Stančiću do Techno Workouta na Aquacityju. 

U nastavku pogledajte vizuale nadolazećeg vikenda: 

Nastavite čitati

Zabava & Stil

U subotu na varaždinskom aerodromu nabrijani auti na eventu Udruge Tuning Crew Varaždin

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga Tuning Crew Varaždin u subotu, 27. srpnja, na lokaciji Aerodrom Varaždin organizira event pod nazivom “4. Meet Tuning Crew Varaždin”.

Tijekom eventa će se održati natjecanja u izgledu automobila (style natjecanje), glasnoći muzike u automobilu (DB competition), usis, ispuh, razne igre i tombola s vrijednim nagradama. Za natjecatelje je pripremljeno mnoštvo pehara u raznim kategorijama.

Cijeli program biti će popraćen DJ-om te voditeljem eventa koji će se pobrinuti za dobru atmosferu.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Event će trajati od 10 do 22 sata.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje