Povežite se s nama

Zabava & Stil

Traži se najjači čovjek na svijetu, nagradni fond – 70.000 kuna

Objavljeno:

- dana

IRON HEART FESTIVAL

Iron Heart Festival, koji je savršena kombinacija atletskih disciplina, bit će održan u LifeClass termama Sveti Martin 2. i 3. rujna.

Riječ je o sportskom festivalu koji je u zadnjih šest godina postao najbrže rastući takav događaj u Europi.

Privlačan je i nagradni fond, koji iznosi 70.000 kuna, što znači da će u LifeClass termama Sveti Martin početkom rujna biti veliki broj natjecatelja i gledatelja.

Festival okuplja nekoliko klasičnih disciplina iz teretana uz isto toliko atletskih, a na kraju će se proglasiti atletski najspremniji pojedinac cijelog natjecanja. Discipline su: bench press, mrtvo dizanje, zgibovi u jednoj minuti, prevrtanje gume, izdržaj s 5 kg u svakoj ruci i utrka na 400 metara.

Nagrađujući najbolje sportaše visokim novčanim nagradama, vrhunskim supplement proizvodima i sponzorskim poklon-paketima, uz marketing koji je osiguran za pobjednika kroz mrežu Iron Heart Festivala, sportaši diljem Europe dobili su sportski događaj za koji se u svakom smislu isplati pripremati tijekom cijele godine.

Festival se prenosi na You Tube kanalu, koji ima više od 20 tisuća pretplatnika, a videouratke je pogledalo više od 8 milijuna ljudi.

Ambasadori

Ambasadori Iron Heart Festivala odabrani su pojedinci s dugogodišnjim iskustvom u sportovima povezanima s Festivalom i rezultatima na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima: Pero Tomas – svjetski prvak u bodybuildingu i fitnessu, Goran Karamarković – jedan od najboljih hrvatskih powerliftera, Marko Drčić – poznati hrvatski fitness trener, Marina Javorčić – nutricionistica i fitness trenerica, Andrea Dugandžić – pokretačica FitMess Diary mreže i Dinko Šarić – MMA trener i osnivač Muraken Gyma

Svoje iskustvo će također prenijeti kroz seminare također 2. i 3. rujna u LifeClass terme Sv. Martin. Seminari će biti dostupni za sve putem hrvatske i globalne e-learning platforme Onetius.

Izvor:
Foto: Iron Heart Festival

Zabava & Stil

Znamo gdje možete proslaviti Valentinovo uz “Neki to vole vruće”, Titanic te kazališnu predstavu i koncerte

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Centar za kulturu Čakovec nizom događanja pod nazivom “Tjedan Valentinova” obilježit će ovaj Dan zaljubljenih.

Program traje od 13. do 19. veljače.

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec 14. veljače održat će Romantični koncert.

Titanic, jedan od najvećih filmskih hitova u povijesti kinematografije, vraća se na velika platna u osvježenoj verziji povodom svoje 25. obljetnice, a moći će se pogledati od 10. do 13. veljače.

Prikazivat će se i romatična komedija “Što ljubav ima s tim?”.

Popularni “Neki to vole vruće” koncert će održati 15. veljače, a već 17. veljače posjetitelje očekuje vas poetsko-glazbena večer ZsaZsu, Andru Damiša i Hanu Kunić.

Kazališna grupa Lictirum pak će 16. veljače izvesti romatičnu komediju “Hotel nostalgija”.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Zamirisale krafne – s brčićima od štaub šećera, zaflekanih majica i s osmijehom na licu krenimo u pokladnički mjesec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Božićni i novogodišnji dani su iza nas, a već nam na vrata kucaju dani fašnika.

Prvenstveno je to vrijeme koje nosi veselje i radost djeci, ali i svima koji tu istu radost žele prenijeti na druge i izmamiti osmijeh na lica i veselje u društvu.

Razni se običaji vežu uz te dane, ples, vika, maskiranje, pretvaranje… I dok jedni jedva čekaju to vrijeme, drugi ga baš i ne vole, ali gotovo svi se slažu oko jedne stvari. To je vrijeme nezaobilaznog pokladnog kolača od dizanog tijesta – krafne. Punjene čokoladom, vanilijom, šumskim voćem, prazne…, zovu nas na zalogaj više, a mi ga teška srca prihvaćamo.

S brčićima od štaub šećera, zaflekanih majica i s osmijehom na licu krenimo u pokladnički mjesec veljaču.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje