Povežite se s nama

Zabava & Stil

Trofej Grada Ivanca okupit će više od 300 plesača

Objavljeno:

- dana

U subotu, 2. ožujka, bit će održan Trofej grada Ivanca, turnir u standardnim i latino-američkim plesovima, koji u srednjoškolskoj sportskoj dvorani priređuju Plesni klub Takt iz Varaždina i Hrvatski sportski plesni savez.

Pokrovitelj plesne manifestacije treću godinu zaredom je Grad Ivanec. U sklopu Trofeja održat će se dva plesna natjecanja – bodovni turnir HSPS-a te KUP  Hrvatske u standardnim i latino-američkim plesovima.

Manifestacija će okupiti više od 300 sudionika. U sportskom dijelu natjecanja tijekom dana svoje će plesno umijeće pokazati oko 250 natjecatelja iz 16 hrvatskih i tri slovenska kluba, dok će još 50 članova Plesnog kluba Takt sudjelovati u večernjem dijelu show programa.

Najzanimljiviji i najatraktivniji dio, namijenjen široj publici, počet će u 19 sati defileom svih parova, a nakon toga će publika imati prilike vidjeti nastup vrhunskih plesača u završnim natjecanjima Kupa Hrvatske te show program plesača Plesnog kluba Takt.

Cijena ulaznice je 10 eura, a djeca do 12 godina imaju besplatan ulazak.

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje