FOTOIlustracija
IZVORPUM

Nakon dovršavanja kriminalističkih istraživanja, sumnja se da su tri mladića s područja Općine Pribislavec sudjelovali u četiri teške krađe.

Naime, između 19. prosinca prošle godine i 2. siječnja, u Čakovcu, u Sajmišnoj ulici su 24-godišnjak i 20-godišnjak provalili u drveni objekt privatne tvrtke te ukrali razni alat. Nadalje, između 2. i 4. siječnja u Pribislavcu u Ulici bana Josipa Jelačića 20-godišnjak je provalio u prostorije sportskog društva te ukrao agregat, zvučnik i razni alat. Na isto mjesto je 20-godišnjak provalio i tijekom noći s 4. na 5. siječnja (s petka na subotu) te ukrao razna alkoholna pića.

Između 5. i 7. siječnja u Pribislavcu u Ulici braće Radić 20-godišnjak i 19-godišnjak provalili su u kontejnere na gradilištu te ukrali razni alat, plastične spremnike sa gorivom i nekoliko desetaka drvenih letvi. Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasnicima.

Protiv mladića su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku te su oni predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Komentari

Komentara