Povežite se s nama

Crna kronika

U noćnoj vožnji s “maricom“ u džepu dvojica 30-godišnjaka stigli samo do Preloga i Goričana  

Objavljeno:

- dana

U utorak, 28. studenoga, u večernjim satima u Prelogu i Goričanu preloški policajci zaplijenili su ukupno 39,3 grama droge marihuane.          

U prvom slučaju, prilikom nadzora cestovnog prometa u Prelogu, u Ulici Matije Gupca, zaustavili su 31-godišnjeg vozača osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, koji im je prilikom postupanja dragovoljno predao PVC vrećicu ispunjenu marihuanom ukupne mase 24,2 grama.          

U drugom slučaju, prilikom nadzora cestovnog prometa u Goričanu, na Trgu sv. Leonarda, preloški policajci zaustavili su 33-godišnjeg vozača osobnog automobila, varaždinskih registarskih oznaka, koji im je prilikom postupanja dragovoljno predao PVC vrećicu ispunjenu marihuanom ukupne mase 15,1 grama.          

Policijski službenici oduzeli su drogu, dok će se protiv 31-godišnjaka i 33-godišnjaka zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijeti optužni prijedlozi Prekršajnom odjelu, Općinskog suda u Čakovcu.

Crna kronika

Tek joj je 19 godina, a već je nožem napala i ozlijedila drugu ženu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jučer, 22. veljače, oko 11 sati u Murskom Središću, u obiteljskoj kući u Ulici Sitnice, zbog prijašnjih nesuglasica 19-godišnjakinja napala je 22-godišnjakinju te joj pritom nožem nanijela nekoliko ubodnih rana i porezotina, javila je PU međimurska.

Pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je 22-godišnjakinja u događaju lakše ozlijeđena.

Protiv osumnjičene 19-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Nastavite čitati

Crna kronika

Beretinec: traktorist s 2.23 promila usred dana skrivio prometnu i samo otišao

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 22. veljače, oko 13.25 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 56-godina upravljao je traktorom pod utjecajem alkohola od 2.23 promila, javila je PU varaždinska.

On je započeo traktorom skretati u lijevo na prilaznu cestu, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Tom je prilikom prednjim lijevim kotačem traktora udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila kojim je u istom smjeru upravljala 20-godišnjakinja, a tom prilikom se nalazila u fazi pretjecanja.

Nakon prometne nesreće 56-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće, a da s drugim sudionikom nije popunio i potpisao europsko izvješće, niti je na drugi način ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu.

Naknadno je pronađen po policijskim službenicima. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastupila materijalna šteta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje