Povežite se s nama

Crna kronika

U Seketinu pekli roštilj pa zapalili sjenicu

Objavljeno:

- dana

Jučer, 26. travnja, oko 11 sati u Ulici Palih Boraca u Seketinu izbio je požar na sjenici vlasništvo 67-godišnjaka.

Kako je utvrđeno, požar je izbio uslijed nepažnje i djelovanja plamena zapaljenog roštilja na slamnati dio krova sjenice.

U požaru je izgorio krov sjenice i nagorjela je drvena konstrukcija. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci JVP Varaždin i DVD Sveti Ilija, koji su ugasili požar. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.

Također, 26. travnja oko 9 sati u Koprivničkoj ulici u Ludbregu izbio je požar u skladištu jednog poduzeća. Kako je utvrđeno, požar je izbio uslijed kvara na električnom grijaču unutarnje jedinice rashladnog uređaja i zapaljenja zaštitne plastike.

Požar je ugasio djelatnik poduzeća sa požarnim aparatom. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno

Crna kronika

Provalio, nije ukrao ništa, ali je u podrumu i garaži iscrtao uvredljive grafite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Jučer, 23. srpnja, u poslijepodnevnim satima u Štrukovcu, nepoznati počinitelj provalio je u podrumske prostorije obiteljske kuće, vlasništvo 55-godišnjakinje, javila je PU međimurska.

Nakon što je provalio u podrum te potom i u obližnju garažu, počinitelj je oštetio zidove prostorija i razne predmete tako što je po njima iscrtao grafite neprimjerenog sadržaja. Prama izjavi vlasnice počinitelj iz spomenutih prostorija ništa nije ukrao, dok nastalu štetu iscrtavanjem grafita procjenjuje na 100-tinjak eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenih djela teške krađe u pokušaju i oštećenja tuđe stvari, ponijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Pretjecao traktor kod Novog Marofa pa 72-godišnjak završio u bolnici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Donjem Makojišću u utorak, 23. srpnja oko 16.20 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 72 godine upravljao je traktorom te je započeo skretanje u lijevo, a u tom je trenutku 40-godišnji vozač osobnog vozila koje se kretalo iza njega, započeo pretjecanje traktora, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Zbog toga je prednjim dijelom vozila udario u stražnji lijevi kotač traktora, uslijed čega se traktor prevrnuo na bok. Vozač traktora je pritom ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje