Povežite se s nama

Crna kronika

U Sračincu prvo udario auto, pa bicikl, a onda pobjegao: uhvaćen kod granice s 1,8 promila u krvi

Objavljeno:

- dana

NEVJEROJATNO

U Varaždinskoj ulici u Sračincu jučer oko 20.40 sati u prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije osobe.

Iz PU varaždinske su izvjestili da je vozač upravljao iz smjera Hrašćice prema Majerju te započeo pretjecati vozilo ispred sebe, no nije provjerio da li može. Pritom je udario u vozilo ispred sebe kojim je upravljala 20-godišnjakinja, koja je također počela vozilom pretjecati vozilo ispred sebe.   

Udario vozilo, pa “pokosio” bicikliste

– Prilikom sudara nepoznati vozač je skrenuo u lijevo i vozilom udario u bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak, a koji se nije kretao biciklističkom stazom, već uz desni rub kolnika Varaždinske ulice iza bicikla kojim je upravljao 35-godišnjak. Od udara biciklist je zadobio ozljede, dok je drugi biciklist zadobio ozljede uslijed pada prilikom izbjegavanja udara vozila. Medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Varaždin – izvjestili su iz PU varaždinske.

Vozilo je zaustavila granična policija, a u njemu su bili  39-godišnjak i 34-godišnjak

No, nakon toga vozač je pobjegao s mjesta događaja.  

– Nepoznati vozač se nije zaustavio, već je vozilom nastavio vožnju. U 22 sata policijski službenici Postaje granične policije Varaždin zaustavili su oštećeno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,8 promila upravljao 39-godišnjak, kojem je vozačka dozvola istekla. U vozilu se na suvozačevom mjestu nalazio 34-godišnjak. Oba muškarca su privedeni u Policijsku postaju na kriminalističko istraživanje – izvjestili su iz policije.

Izvor:
Foto: ILUSTRACIJA/ARHIVA RT

Crna kronika

Kod Kušanca u jezero pronađeno tijelo, riječ je o nesretnom 23-godišnjem Ivici Bogadiju iz Sračinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Međimurska policija u srijedu, 27. ožujka pronašla je muško tijelo u akumulacijskom jezeru Hidroelektrane Čakovec u Kuršancu.

Riječ je o mrtvom tijelu 23-godišnjeg Ivice Bogadija iz Sračinca.

On je nestao 25. veljače. O tome je progovorio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec na sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije početkom ožujka. Isticao je da je varaždinska policija objavila da je Bogadi u ranim jutarnjim satima vozilom sletio u kanal u blizini Hidroelektrane Varaždin u Sračincu. Vozilo je tad pronađeno, no tijelo vozača nije.

– U dubokoj boli javljamo vam da će posljednji ispraćaj našeg člana DVD Družbinec Ivice Bogadija biti u četvrtak, 28. ožujka na groblju Petrijanec u 15.00 sati – stoji na DVD Družbinec.

Nastavite čitati

Crna kronika

Motorist (34) jurio Možđencom te je pao i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 26. ožujka, oko 10.20 sati, u Možđencu, ozlijeđen je 34-godišnjak.

On je upravljao motociklom državnom cestom D-3 te je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad upravljačem, pri čemu je došlo do zanošenja motocikla na kolniku i udara u nekoliko markera za razdvajanje smjera vožnje.

Uslijed udara je zajedno s motociklom pao na kolnik, pri čemu je ozlijeđen, javila je policija. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje