Povežite se s nama

Crna kronika

U Štefancu 40- godišnjak ostao bez svojih gusaka, lopovi ukrali alkohol i ambalažu

Objavljeno:

- dana

NEOBIČNE KRAĐE

U Štefancu je 40-godišnjak ostao bez svojih gusaka, u Beletincu je provaljeno u vikendicu, a u Varaždinu je iz jednog trgovačkog centra ukradena alu povratna ambalaža.

Nepoznati je počinitelj iz ograđenog dvorišta, od 28. do 29. svibnja u Štefancu, ukrao čak deset gusaka u vlasništvu 40-godišnjaka. Visina materijalne štete se procjenjuje na više od tisuću kuna. Policija poduzima mjere u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Druga krađa dogodila se od 25. do 29. svibnja, u ulici Stjepana Radića u Beletincu. Nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 75-godišnjaka iz koje je otuđio nekoliko litara alkoholnog pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a policija nastavlja rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Sljedeća provala dogodila se od 28. do 29. svibnja, u Koprivničkoj ulici u Varaždinu. Također, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner u vlasništvu jednog trgovačkog centra. Iz kontejnera je ukrao više stotina komada alu povratne ambalaže. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Sudarila se dva automobila, jedna osoba teško ozlijeđena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Do prometne nesreće došlo je u subotu, 25. rujna, oko 19 i 15 na cesti Sveta Marija – Donji Mihaljevec.

Naime, sudarila su se dva osobna automobila, javlja PU međimurska.

Jedna je osoba (rođena 1993. godine) zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena u ŽB Čakovec vozilom hitne pomoći. Na terenu je bila i policija koja je provela očevid.

Više detalja bit će poznato naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Slovencu se kod Štrigove prevrnuo traktor pa je završio u bolnici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U subotu, 25. rujna, oko 15 sati u Robadju kod kućnog broja 113 državljanin Republike Slovenije rođen 1949. godine na makadamskom putu na nizbrdici upravljao traktorom marke IMT 549 s prikolicom slovenskih registarskih oznaka.

Tom prilikom je došlo do prevrtanja traktora i ispadanja vozača.

On je vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezen u ŽB Čakovec, u kojoj je zadržan na liječenju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje