Povežite se s nama

Sport

U STK MGK Drava Žabnik zadovoljni proteklom sezonom

Objavljeno:

- dana

STOLNI TENIS

U STK MGK Drava Žabnik napravili su rezime sezone 2016/17.

“Objavljene su i završne rang liste STS Zagrebačke županije na kojima u kategoriji klinaca naši Mark Marčec i Filip Modrić zauzimaju prvo i drugo mjesto.
Vrihedi spomenuti također, da na početnim ranglistama za sljedeću sezonu u kategoriji najmlađih kadeta među prvih devet imamo čak četiri dječaka. To su kao drugi Vito Milak, peti Luka Ptiček, šesti Leon Ptiček i deveti Mark Marčec.
U kategoriji mlađih kadeta Simon Vincek polazi sa trećeg mjesta.
Dobre rezultate očekujemo i od Mateje, Sare, Leona i Brunija.
Tu je također i sve bolji, prije spomenuti Filip(2008g.)
Kao što se veli-šećer ostaje za kraj-najbolja generacija djevojčica koju je klub imao.
Predvođene najmlađom Lucijom Topolovec, tu su još..sjajne cure iz “daleke” Zamlake Karin i Lorena Horvat, kćerke atlete Marija-Leona i Lara Pačalat… susjeda Nina i susjed travaš David …jedna jedina i neponovljiva Klara Samoborec….te perspektivna Katja Žganec iz Šemovca.
Moramo spomenuti i trenera Vilima koji sa svoje 74g. trenira..po svojim riječima…već po ne znam koji puta trenira i odgaja svoju zadnju generaciju.
Od početka treninga…dijeleći kiki malom Jurici…brojanja do 100 vježbajući stolnoteniske elemente po 45 min…te za kraj biti bačen kao sudac u ring malim “zvijerima”( LeonLukaMarkVito). Kao predsjednik kluba transparentno, te u skladu sa zakonima RH i Zakonu o sportu vodi ovaj klub.” piše u izvješću kluba uz posebnu zahvalu:
– načelniku Općine Trnovec Bartolovečki g.Zvonku Šamecu
– tvrtki MGK- KLESARSTVO d.o.o. Bartolovec
– Regionalnom stolnoteniskom centru i g.Ronaldu Ređepu

– medijima koji nas prate
– roditeljima djece koji nam vjeruju
– svim mještanima Općine Trnovec Bartolovečki koji su nam potpora

 

Izvor:
Foto:

Sport

Bišćan prije utakmice u Varaždinu: Izrael je žilav i čvrst

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Drago Sopta/HNS

Hrvatska U-21 reprezentacija u četvrtak, 23. ožujka u 18 sati na stadionu Varteksa igra prijateljsku utakmicu protiv Izraela.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Potom Bišćanovim izabranicima slijedi dvoboj s Engleskom, 28. ožujka u Londonu.

– Svaka je utakmica važna, to ističemo od prvog dana, jer im nudi priliku da postanu bolji igrači. Europsko prvenstvo bit će vrhunac ciklusa, za to smo se borili dvije godine, i u sklopu priprema ovo su dva izvrsna suparnika. Birali smo kvalitetne momčadi – Engleska je vrhunska, a Izrael je žilav i čvrst – istaknuo je Bišćan za HNS.

Inače, na Bišćanovom popisu za obje utakmice je stoper Varaždina Luka Jelenić.

Nastavite čitati

Sport

Ladislav Gregorinčić još četiri godine predsjednik Trkačkog kluba Marathon 95

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na redovnoj godišnjoj skupštini varaždinskog Trkačkog kluba „Marathon 95“, koja je ove godine bila i izborna, za predsjednika je jednoglasno izabran Ladislav Gregorinčić koji će klub voditi sljedeće četiri godine.

Skupština je održana u petak, 17. ožujka, u prostorijama varaždinskog  4. mjesnog odbora. Za potpredsjednik i tajnika kluba ponovno su izabrani Andrej Gužvinec te Nikola Habrlin. Izabrano je i šestero članova Izvršnog odbora te troje Nadzornog odbora.

Uoči izbora novog vodstva, izvješće je podnio dosadašnji predsjednik Ladislav Gregorinčić, koji je klub vodio proteklih četiri godine. Istaknuo je sportske i organizacijske rezultate  članova TK Marathon 95.

U 2022. godini „Marathon 95“ je organizirao nekoliko utrka (Varaždinski polumaraton, Zimski polumaraton, Dravski ultracross) i dvije cross lige (Drava i Ivančica), Triatlon ligu Aquacity te pomogao drugim udrugama u organizaciji još nekoliko utrka u Varaždinskoj županiji. Na polumaratonima, zbog prepoznate odlične organizacije varaždinskog kluba, povećan je broj sudionika.

Novi- stari predsjednik Ladislav Gregorinčić najavio nastavak organizacije tradicionalnih utrka. Nakon u siječnju uspješno održanog 6. Zimskog polumaratona i 26. Zimske brdske cross lige Ivančica , slijede početak 31. Cross lige Drava 30. ožujka, na Uskrsni ponedjeljak 10. travnja Dravski ultracross, Triatlon liga Aquacity u srpnju i kolovozu, potom 17. rujna 29. Varaždinskog polumaraton te u studenom početak 27. Zimske brdske lige Ivančica. Naglasak je stavljen na 29. Varaždinski Joma polumaraton koji je ujedno i pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu.

Na kraju skupštine predsjednik Ladislav Gregorinčić podijelio je plakete  sucima cross lige Drava: Krunoslav Borovec, Antun Belošević, obitelj Domislović, Miroslav Hainž, Anđelka Mlakar, Ladislav Gregorinčić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje