Povežite se s nama

Crna kronika

U sudaru s autom ozlijeđen 19-godišnji motociklist

Foto: PU međimurska

Objavljeno:

- dana

Jučer, 16. listopada, nešto prije 16 sati na prometnici uz drenažni kanal HE Dubrava između Oporovca i Donjeg Mihaljevca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 19-godišnji motociklist.

Vozač rođen 1985. godine upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom lokalne ceste između Oporovca i Donjeg Mihaljevca te je u blagom zavoju započeo s pretjecanjem kombi vozila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 28-godišnjak. Prilikom pretjecanja automobilom je djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te je prednjim bočnim dijelom vozila udario u bočni dio motocikla, čakovečke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 19-godišnjak. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik, javila je PU međimurska.

Provjerom putem evidencija vozača i vozačkih dozvola utvrđeno je kako je 37-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom u vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole (istek u veljači 2020. godine).

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć, dok je 37-godišnjem vozaču automobila pomoć pružena na mjestu događaja, a naknadno je privatnim vozilom prevezen u bolnicu. Težina zadobivenih ozljeda naknadno će se okvalificirati te potom slijedi i pravna kvalifikacija događaja.

Tijekom obavljanja očevida (od 16:25 sati do 18:30 sati) kolnik spomenute lokalne ceste bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.

Crna kronika

Nestala pa pronađena 48-godišnjakinja nažalost preminula u bolnici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Premda se angažman policijskih službenika Policijske uprave međimurske te članova HGSS-a i lokalnog DVD-a, kao i skupine volontera (rođaci i prijatelji nestale), isplatio te je nestala 48-godišnjakinja jučer pronađena živa, ona je na kraju preminula u bolnici.

>>Potraga u tijeku: jučer iz Dragoslavca nestala Snježana Zadravec (49)

U subotu, 2. ožujka, nešto poslije 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca pronađena je nestala 48-godišnjakinja. Na mjestu pronalaska pružena joj je potrebna medicinska pomoć, a potom je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Podsjećamo, 1. ožujka nešto prije 17 sati Policijska uprava međimurska zaprimila obavijest o nestanku 48-godišnjakinje.  Oko 10 sati spomenutog dana nestala se iz obiteljske kuće u Dragoslavcu, udaljila u nepoznatom smjeru te poslije više nije viđena.

Od prijave nestanka policija je uz pomoć pripadnika HGSS-a i lokalnog DVD-a te skupine volontera (rođaci i prijatelji nestale), intenzivno tragala za nestalom osobom. Angažman svih tragatelja se isplatio te je 48-godišnjakinja pronađena živa.

Međutim, preminula je u ŽB Čakovec.O događaju je obaviještena nadležna državna odvjetnica koja je naložila obdukciju.

Nastavite čitati

Crna kronika

Potraga u tijeku: jučer iz Dragoslavca nestala Snježana Zadravec (49)

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Upravo je u tijeku potražna akcija u mjestu Dragoslavec, javljaju iz HGSS stanice Čakovec.

Riječ je o Snježani Zadravec, rođenoj 1975. godine koja je zadnji put viđena u petak, 1. ožujka u jutarnjim satima.

Ukoliko imate bilo kakvih informacija, javite policiji ili na 112!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje