Povežite se s nama

Crna kronika

Varaždin: S 1,94 promila udario u dvije kuće i dva automobila i na kraju završio u bolnici

policija

Objavljeno:

- dana

U četvrtak, 23. studenoga, oko 22.50 sati u Ulici Vilka Novaka u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 36-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.94 promila, Ulicom Vilka Novaka u smjeru ulice Braće Krajanski. U jednom je trenutku vozilom prešao na suprotnu prometnu traku te u zanošenju sletio u desno van kolnika na zelenu površinu gdje je prednjim lijevim dijelom vozila udario u metalni stup javne rasvjete, a stražnjim lijevim bočnim dijelom vozila u stražnju desnu stranu parkiranog osobnog vozila.

Njegovo se vozilo nakon toga nastavilo nekontrolirano kretati po južnoj pješačko-biciklističkoj stazi te potom stražnjim desnim bočnim dijelom udarilo u zid najprije jedne, a onda i druge kuće i parkirano osobno vozilo, koje je odbačeno na metalni stup prometnog znaka.

Vozač je u prometnoj nesreći ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Od njega je privremeno oduzeta vozačka dozvola uz naložene mjere opreza, a također su oduzete i registarske pločice s vozila.

Crna kronika

Tek joj je 19 godina, a već je nožem napala i ozlijedila drugu ženu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jučer, 22. veljače, oko 11 sati u Murskom Središću, u obiteljskoj kući u Ulici Sitnice, zbog prijašnjih nesuglasica 19-godišnjakinja napala je 22-godišnjakinju te joj pritom nožem nanijela nekoliko ubodnih rana i porezotina, javila je PU međimurska.

Pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je 22-godišnjakinja u događaju lakše ozlijeđena.

Protiv osumnjičene 19-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Nastavite čitati

Crna kronika

Beretinec: traktorist s 2.23 promila usred dana skrivio prometnu i samo otišao

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 22. veljače, oko 13.25 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 56-godina upravljao je traktorom pod utjecajem alkohola od 2.23 promila, javila je PU varaždinska.

On je započeo traktorom skretati u lijevo na prilaznu cestu, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Tom je prilikom prednjim lijevim kotačem traktora udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila kojim je u istom smjeru upravljala 20-godišnjakinja, a tom prilikom se nalazila u fazi pretjecanja.

Nakon prometne nesreće 56-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće, a da s drugim sudionikom nije popunio i potpisao europsko izvješće, niti je na drugi način ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu.

Naknadno je pronađen po policijskim službenicima. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastupila materijalna šteta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje