Povežite se s nama

Sport

Varaždinski nogometaši predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu za učenike

Objavljeno:

- dana

Veliki uspjeh

Učenici Druge gimnazije Varaždin plasirali su se na Svjetsko prvenstvo u nogometu za učenike, koje će od 21. do 29. svibnja iduće godine održati u Pragu.

Naime, nogometaši Druge gimnazije u lipnju ove godine nastupili su na Euru u Francuskoj i tamo osvojili četvrto mjesto. Na još jednoj velikoj nogometnoj smotri nastupit će i iduće godine, a osigurali su plasman pobjedom protiv nogometaša Treće gimnazije Zagreb.

Prva utakmica na Stadionu Slobode između 2. g razreda varaždinske Druge gimnazije i 3. g razreda zagrebačke Treće gimnazije završila je 0:0, a druga 1:1. Zbog gola u gostima Varaždinci su se plasirali na svjetsku smotru.

Izvor:
Foto: Druga gimnazija Varaždin – Facebook

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Sport

Ekipa CB Sloboda osvojila 26. Memorijal u Remetincu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Završen je 26. Memorijalni turnir Puškadija i Pavlić u Remetincu kod Novog Marofa, a naslov je odnijela varaždinska ekipa CB Sloboda.

Varaždinska ekipa (Mesec, Paveli, Piskač, Modrić, Slunjski…) u finalu je pobijedila domaću ekipu ŠD Remetinec s 2:1.

Treće mjesto osvojila je ekipa 2eN usluge – Pegi team koja je u susretu za treće mjesto svladala ekipu Oštrek Gradnja iz Grane s 1:0.

Najbolji igrač turnira bio je Dejan Slunjski iz pobjedničke ekipe, CB Sloboda, a najbolji golman Stjepan Hajduk iz ŠD Remetinec.

Dodajmo da je na turniru nastupilo 27 ekipa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje