Iz Odbojkaškoga kluba Kitro Varaždin imaju se čime pohvaliti. Naime, čak šestorica njihovih igrača pozvana je u reprezentaciju.

Na popisu izbornika muške juniorske reprezentacije Hrvatske Davora Meringera našli su se Lovro Koprek i Tomas Goričanec, koji će povjerenje izbornika opravdati na pripremama u Zadru u prosincu.

Prvi put u klupskoj povijesti pretpozive za kadetsku reprezentaciju Hrvatske dobili su Jan Zdelar, Toni Jezidžić i Valentino Miklaušić.

To je još jedna potvrda kvalitetnog rada s mlađim kategorijama u Klubu, no kruna rada i rezultata varaždinskih odbojkaša je poziv srednjem blokeru Varaždinaca Dominiku Brčiću u seniorsku reprezentaciju.

– San svakog sportaša je igranje u nacionalnoj vrsti, tako da sam iznimno sretan zbog poziva izbornika Zaninija na pripreme koje prethode kvalifikacijama za Prvenstvo Europe u Rotterdamu u siječnju iduće godine. Rezultat je to odličnog rada u Klubu, a rad i upornost uvijek donose rezultate. Uložit ću maksimalan napor da se nametnem izborniku, a u planu je i pripremni turnir u Mariboru, na kojem ćemo odmjeriti snage s domaćinima te reprezentacijama Mađarske, Austrije i Rumunjske – rekao nam je srednjak Varaždinaca.

Komentari

Komentara