Povežite se s nama

Zabava & Stil

Veliko sniženje: u trgovačkom centru Lumini sniženje do 70 posto!

Objavljeno:

- dana

U TRENDU PO POVOLJNIM CIJENAMA

Najpoželjnije stvari sezone sada se u trgovačkom centru Lumini mogu kupiti u pola cijene.

Najveće sniženje nudi H&M. Tamo se neke stvari mogu kupiti snižene čak 70 posto. Sniženje od 60 posto može se pronaći u Galileu.

Odjeća iz ljetnih kolekcija u mnogim se trgovinama može kupiti u pola cijene. Prekrasne stvari u kojima blistaju modne blogerice diljem svijeta, trenutačno snižene 50 posto, sada se mogu kupiti u New Yorkeru, Bershki, Sinsayu te C&A. Dobar stil od glave do pete zaokružit će obuća i torbe iz Deichmanna ili Planet obuće. Na prvom su mjestu stvari snižene do 30, a na drugom do 60 posto. U Ghetaldusu je dio sunčanih naočala snižen 50 posto. Onima koji traže kupaći kostim ili ugodnu odjeću za šetnju uz more, nezaobilazno je odredište Bennetton. U toj je trgovini dio ponude snižen do 40 posto.

Na svoje će doći i oni u čijem životnom stilu nije fokus na modi. Za njih su dobra sniženja pripremili Adidas, Sport Vision, Tomas Sport, Posteljina.hr i Vitapur.

Na velikom ljetnom sniženju mogu se kupiti i stvari za djecu. U Baby Centru odjeća i obuća za djecu snižena je 50 posto, u Cicibanu je dio asortimana snižen 40 posto, a uz popust do 30 posto u Denisu se mogu kupiti igračke za nezaboravno ljetovanje.

Izvor:
Foto: LUMINI

Zabava & Stil

FOTO Varaždinci se podsjetili na prošla vremena kada su kočije bile glavno prometalo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u subotu je pozdravio sudionike manifestacije Dan kočija u Varaždinu koja se u organizaciji Udruge Varaždin – dan kočija, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Varaždinske županije, održala na prostoru Starog grada.

Gradonačelnik je naglasio kako mu je drago da se i ove godine već tradicionalno održava manifestacija koja nas vraća u neka davna vremena kada su kočije bile glavno prijevozno sredstvo, nije se živjelo ovako ubrzanim tempom kao danas, a suživot s konjima, plemenitim životinjama, bio je uobičajen.

– Danas djeca nemaju baš prilike da vide i promatraju uživo ove lijepe životinje, a pogotovo da isprobaju vožnju kočijom gradskim ulicama. Zato mi je drago što održavate ovu tradiciju – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj te izrazio dobrodošlicu u Varaždin svim sudionicima.

Uz mimohod zaprega i jahača kroz grad, djeca od 6 do 16 godina mogla su sudjelovati u likovnoj koloniji, a održalo se i revijalno natjecanje kočija te natjecanje jahača u zabavnim igrama:

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Elvis Real Tribute Show, Vigor i još 50 programa na ovogodišnjim Danima Ivanca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Počinju ovogodišnji Dana grada Ivanca koji traju od 10. lipnja do 22. srpnja.

U sklopu bogatog programa je 50 zabavnih, dječjih, kulturnih, sportskih, javnozdravstvenih i raznih drugih manifestacija koje organizira Grad u suradnji s brojnim gradskim udrugama i ustanovama, a koje će trajati idućih mjesec i pol dana.

Od glazbenog programa valja izdvojiti koncert vokalista “A strane” na glavnom ivanečkom trgu 17. lipnja od 22 sata. U utorak, 20. lipnja, u 20:30 na Kinotrgu nastupa Ante Gelo band i Alen Đuras.

U subotu, 24. lipnja, kuha se popularni Ivanečki kotlić, a u večernjim satima na Špici nastupaju Dario Mijatović i Čarobnjaci, a nakon njih Elvis Real Tribute Show. Na pozornici na trgu 1. srpnja zabavljat će popularni Vigor.

Kompletan program nađite OVDJE.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje