Povežite se s nama

Zabava & Stil

Veliko sniženje: u trgovačkom centru Lumini sniženje do 70 posto!

Objavljeno:

- dana

U TRENDU PO POVOLJNIM CIJENAMA

Najpoželjnije stvari sezone sada se u trgovačkom centru Lumini mogu kupiti u pola cijene.

Najveće sniženje nudi H&M. Tamo se neke stvari mogu kupiti snižene čak 70 posto. Sniženje od 60 posto može se pronaći u Galileu.

Odjeća iz ljetnih kolekcija u mnogim se trgovinama može kupiti u pola cijene. Prekrasne stvari u kojima blistaju modne blogerice diljem svijeta, trenutačno snižene 50 posto, sada se mogu kupiti u New Yorkeru, Bershki, Sinsayu te C&A. Dobar stil od glave do pete zaokružit će obuća i torbe iz Deichmanna ili Planet obuće. Na prvom su mjestu stvari snižene do 30, a na drugom do 60 posto. U Ghetaldusu je dio sunčanih naočala snižen 50 posto. Onima koji traže kupaći kostim ili ugodnu odjeću za šetnju uz more, nezaobilazno je odredište Bennetton. U toj je trgovini dio ponude snižen do 40 posto.

Na svoje će doći i oni u čijem životnom stilu nije fokus na modi. Za njih su dobra sniženja pripremili Adidas, Sport Vision, Tomas Sport, Posteljina.hr i Vitapur.

Na velikom ljetnom sniženju mogu se kupiti i stvari za djecu. U Baby Centru odjeća i obuća za djecu snižena je 50 posto, u Cicibanu je dio asortimana snižen 40 posto, a uz popust do 30 posto u Denisu se mogu kupiti igračke za nezaboravno ljetovanje.

Izvor:
Foto: LUMINI

Zabava & Stil

Ni ovog vikenda u Varaždinu neće nedostajati brojnih događanja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Došli smo do posljednjeg srpanjskog vikenda u kojem će nas prema najavama meteorologa “grijati”  35 stupnjeva Celzijusa u zraku.

No kao i svakog vikenda do sada neće nedostajati događanja.

Uz već dobro poznate programe subotom prijepodne poput Glazbene subote, smjene straže Varaždinske građanske garde i pucnja iz topa, besplatnih tematskih vođenja u organizaciji varaždinskih vodiča, radionice na Trgu tradicijskih obrta, očekuje nas raznovrsni glazbeni program od Fontana blues festivala, Ljeta na Stančiću do Techno Workouta na Aquacityju. 

U nastavku pogledajte vizuale nadolazećeg vikenda: 

Nastavite čitati

Zabava & Stil

U subotu na varaždinskom aerodromu nabrijani auti na eventu Udruge Tuning Crew Varaždin

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga Tuning Crew Varaždin u subotu, 27. srpnja, na lokaciji Aerodrom Varaždin organizira event pod nazivom “4. Meet Tuning Crew Varaždin”.

Tijekom eventa će se održati natjecanja u izgledu automobila (style natjecanje), glasnoći muzike u automobilu (DB competition), usis, ispuh, razne igre i tombola s vrijednim nagradama. Za natjecatelje je pripremljeno mnoštvo pehara u raznim kategorijama.

Cijeli program biti će popraćen DJ-om te voditeljem eventa koji će se pobrinuti za dobru atmosferu.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Event će trajati od 10 do 22 sata.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje