FOTOMarta Konjačić

Nakon zagrebačke Arene koju je napunio prije dvije godine, jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda Ivan Zak svim će okupljenima pjevati na koncertu 9. veljače u Areni Varaždin.

– Naravno da će pjesme biti „valentinovske“ jer moj repertoar sadrži većinu takvih pjesama, a mogu se složiti i s time da je kod mene već postala tradicija pjevati na  koncertima uoči Valentinova. U svojim sam početcima prve solističke koncerte i projekte najprije održao u Maloj dvorani Doma sportova 2011. godine gdje sam dva puta zaredom odradio i veće koncerte. Uslijedila je pauza od dvije godine i najava Arene Zagreb. A sad je došlo pravo vrijeme za Arenu Varaždin – rekao nam je Zak, ujedno otkrivši zašto je želio nakon zagrebačke, koncert održati baš u varaždinskoj Areni.

“Nastupi u ovom kraju urezani su mi u pamćenje!”

– Jednostavno, slijedio sam svoj osjećaj i smatram da publika u Varaždinu to isprovocirala u meni. Uvijek kad dođem u Varaždin, Čakovec ili ovaj dio Hrvatske, razmjena energije je nenormalno dobra. Nastupi zadnjih par godina urezali su mi se u pamćenje, a oborio sam i neke pjevačke rekorde baš u ovim krajevima. Stoga smatram da je sad pravo vrijeme nakon Zagreba doći baš ovdje u Varaždin – objasnio je uvijek rado viđen Ivan Zak.

Ne sumnjamo da će i u varaždinskoj Areni pred vjernim obožavateljima prirediti koncert za pamćenje. Ulaznica je još malo, a prodaju se putem sustava Eventim te na prodajnim mjestima čiji se popis nalazi klikom na ovdje.

– Uvijek je lijepo čuti da se karte prodaju toliko brzo. Zapravo, to je najljepše što se može čuti. Kad vas publika voli, to sve zajedno tada dobije smisao – zaključio je Zak.

Ujedno je pozvao sve čitatelje Regionalnog tjednika na koncert, o čemu više u video-najavi.

Komentari

Komentara