Povežite se s nama

Foto i video

VIDEO Ulaznica je sve manje: Ivan Zak poziva vas na valentinovski koncert u Areni Varaždin!

Objavljeno:

- dana

Nakon zagrebačke Arene koju je napunio prije dvije godine, jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda Ivan Zak svim će okupljenima pjevati na koncertu 9. veljače u Areni Varaždin.

– Naravno da će pjesme biti „valentinovske“ jer moj repertoar sadrži većinu takvih pjesama, a mogu se složiti i s time da je kod mene već postala tradicija pjevati na  koncertima uoči Valentinova. U svojim sam početcima prve solističke koncerte i projekte najprije održao u Maloj dvorani Doma sportova 2011. godine gdje sam dva puta zaredom odradio i veće koncerte. Uslijedila je pauza od dvije godine i najava Arene Zagreb. A sad je došlo pravo vrijeme za Arenu Varaždin – rekao nam je Zak, ujedno otkrivši zašto je želio nakon zagrebačke, koncert održati baš u varaždinskoj Areni.

“Nastupi u ovom kraju urezani su mi u pamćenje!”

– Jednostavno, slijedio sam svoj osjećaj i smatram da publika u Varaždinu to isprovocirala u meni. Uvijek kad dođem u Varaždin, Čakovec ili ovaj dio Hrvatske, razmjena energije je nenormalno dobra. Nastupi zadnjih par godina urezali su mi se u pamćenje, a oborio sam i neke pjevačke rekorde baš u ovim krajevima. Stoga smatram da je sad pravo vrijeme nakon Zagreba doći baš ovdje u Varaždin – objasnio je uvijek rado viđen Ivan Zak.

Ne sumnjamo da će i u varaždinskoj Areni pred vjernim obožavateljima prirediti koncert za pamćenje. Ulaznica je još malo, a prodaju se putem sustava Eventim te na prodajnim mjestima čiji se popis nalazi klikom na ovdje.

– Uvijek je lijepo čuti da se karte prodaju toliko brzo. Zapravo, to je najljepše što se može čuti. Kad vas publika voli, to sve zajedno tada dobije smisao – zaključio je Zak.

Ujedno je pozvao sve čitatelje Regionalnog tjednika na koncert, o čemu više u video-najavi.

Foto i video

FOTO Uoči Dana planeta Zemlje održana Zelena čistka u Maruševcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Općine Maruševec i Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec, a uoči Dana planeta Zemlje, održana je eko-akcija Zelena čistka.

Cilj akcije bio je iz prirode ukloniti nepropisno odbačen otpad te time istaknuti važnost odgovornog postupanja s otpadom i utjecati na svijest djece i građana jer je briga o okolišu dnevni zadatak svakog pojedinca.

U akciji su sudjelovali učenici Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec, članovi grupe mladih planinara koji su zajedno s voditeljicom Brankicom Vrbanec i ravnateljem škole Tomislavom Vincekom obišli i očistili okoliš oko triju škola na području Općine Maruševec, kao i prostor oko prometnica.

Zelenoj čistki organiziranoj u sklopu programa obilježavanja Dana Općine Maruševec priključio se i načelnik Mario Klapša. Neodgovorno odbačen otpad kojeg su mladi aktivisti pronašli u prirodi na nekoliko lokacija zbrinut je u Reciklažnom dvorištu Općine Maruševec kojega su učenici sa svojim voditeljima uz pomoć djelatnika Reciklažnog dvorišta i razvrstali.

U Reciklažnom dvorištu Općine Maruševec koje je sagrađeno i pušteno u rad 2022. godine građani mogu bez naknade dostaviti različite vrste opada, od baterija i žarulja do manjih količina građevinskog otpada, svakog ponedjeljka i četvrtka od 10 do 16 sati, kao i prve subote u mjesecu od 8 do 12 sati.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO U Varaždinu se sajmuje, pleše i pjeva pa je grad prepun šetača

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Regionalni Tjednik

Gospodarski sajam Varaždin, uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudi cjelodnevni zabavno glazbeni program na velikoj otvorenoj pozornici. 

Brojna događanja i lijepo prijepodne stoga su izmamili u šetnju brojne građane. To ne čudi jer nam poslije podne stiže nova promjena vremena.

Kakva je bila atmosfera na ulicama i trgovima pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje