Povežite se s nama

Zabava & Stil

Vikend smijeha u Pribislavcu: 19. i 20. studenoga KUD ‘Kaštel’ organizira čak osam predstava!

"Betežna babica" KUD-a "Lepoglavski pušlek"

Objavljeno:

- dana

KUD “Kaštel” Pribislavec iznimno se potrudio te u to srednjomeđimursko mjesto predzadnjeg vikenda u studenome dovodi izvođače čak osam predstava.

Najprije će 19. studenoga u sklopu međunarodne kazališne večeri povodom 14. Noći kazališta nastupiti KUD “Lepoglavski pušlek” s predstavom “Betežna babica”, Udruga žena “Preslica” Sračinec uz predstavu “Babica se zdigla” te Turistično kulturno športno društvo Pečarovci (Slovenija, Ljubiteljska gledališka skupina “Zgrebaši”) s predstavom “Na poročnem putovanju”.

Treći je to put da se Noć kazališta, koja 19. studenoga počinje u 19 sati, održava u Pribislavcu.

Dan kasnije s početkom u 17 sati u sklopu 7. dramskog susreta ALKap nastupa još pet društava: to su KUD Krapina s predstavom “Coparnice”, Humsko amatersko kazalište uz predstavu “Ko te gre, te gre”, Dramska skupina KUD-a općine Petrijanec “Ka Te Briga Mi” s predstavom “Gdje je Ljubica?”, Udruga žena Vidovec predstavom “Sarma i kostaji” te Dramska skupina KUU-a “Društvo žena Gornji Kraljevec” s predstavom “Tačke”.

Sve se odvija u društvenom domu u Pribislavcu. Organizatori poručuju:

– Dođite i ugodno se zabavite!

Zabava & Stil

FOTO Legendarni Shaquille O’Neil nastupio drugog dana Forestlanda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na drugi dan 12. Forestlanda stigao je legendarni DJ Diesel.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neil, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., prvi put je nastupio na međimurskom festivalu.

Atmosferu njegovog nastupa donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Noćno osvježenje nije zasmetalo tisućama na Forestlandu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Forestland

Prvi dan 12. po redu Forestlanda je iza nas! Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, ali i Relja I BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, nastupili su na prvoj noći međimurskog festivala!

Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala i noćno osvježenje nisu smetali tisućama da dođu u Međimurje i plešu do ranih jutarnjih sati!

Dan 2 počinje od 15:00 kao što je i predviđeno satnicom, a kulminira nastupima DJ Diesela, Architecta, ali i Devita i brojnih drugih artista.

Veliki DJ Diesel stigao je u Hrvatsku i večeras dolazi u Međimurje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje