Varaždinka Vanja Žikić, bivša kandidatkinja emisije ‘Život na vagi’, preminula je danas u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća.

Imala je 30 godina.

– Duboko smo potreseni viješću o Vanjinom preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta ‘Život na vagi’. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka joj je laka zemlja – potvrdili su za 24 sata s RTL-a.

Vanja je u show ušla sa 140 kilograma, a svojedobno je govorila kako joj roditelji nikada nisu bili podrška u skidanju viška kilograma. Nedostajalo joj je da je netko pogura naprijed. Jednom nam je prilikom otkrila kako prije mršavljenja nije mogla zavezati tenisice, voziti bicikl, obući traperice, penjati se uzbrdo… Priznala je kako bi bila najsretnija kada bi uspjela stati u traperice konfekcijskog broja manjeg od XL.

Osim toga, želja joj je bila zaposliti se kao frizerka, u čemu joj je odmagala njezina kilaža. Na taj je način htjela pomoći roditeljima koji su oboje nezaposleni. Inače je po zanimanju bila grafičarka

Nakon izlaska iz showa nastavila je trenirati. Družila se i s natjecateljima s kojima je bila u kući. Osim toga, ostvarila je svoju najveću želju – pronašla je ljubav i bila voljena.

Komentari

Komentara