Povežite se s nama

Crna kronika

Zbog kvara na lampi s florescentim cijevima izgorjelo vozilo i skladište trgovine Caki u Vinici

Objavljeno:

- dana

Šteta dva milijuna kuna

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, u suradnji sa Inspektorom zaštite od požara i eksplozija i vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba obavili očevid mjestu požara koji je izbio u petak, 31. ožujka, u trgovini Caki u Vinici.

Utvrđeno je da je uzrok požara kvar na lampi s fluorescentnim cijevima koja je bila montirana na metalni rešetkasti nosač, a koji je dio krovne konstrukcije skladišta trgovine. Prilikom požara kompletno je izgorjelo skladište, jedan dio trgovine, dok je dimom obuhvaćen i prvi dio trgovine.

Uslijed požara u potpunosti je uništeno jedno osobno vozilo kao i sva prehrambena i ostala roba. Visina materijalne štete se procjenjuje na oko dva milijuna kuna.

Izvor:
Foto: Google maps

Crna kronika

Pijani 71-godišnjak ležao na cesti pa šakom u glavu udario hitnjaka koji mu je pokušao pomoći

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 28. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina 71 godinu zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 16. veljače 2022. u Čakovcu, kad je u alkoholiziranom stanju ležao na pločniku, pa je zatražena medicinska intervencija, prilikom njegovog premještanja na medicinska nosila snažno udario djelatnika hitne medicinske pomoći šakom u glavu i nanio mu tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko je u spremnik goriva automobila djelatnica centra za socijalnu skrb ubacio šljunak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, nešto poslije 9 sati na ulici u Paragu, prilikom službenog uredovanja djelatnica nadležnog centra za socijalnu skrb u nadziranoj obitelji, nepoznati počinitelj na službenom osobnom automobilu, čakovečkih registarskih oznaka, otvorio je zaključani poklopac spremnika goriva te skinuo čep spremnika.

Nakon toga kroz otvor ubacio je u spremnik sitni šljunak. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje