Povežite se s nama

Crna kronika

Žena koja je jučer stradala na zebri na Banfici teško je ozlijeđena

Objavljeno:

- dana

POZNATI DETALJI

Pješakinja, na koju je jučer naletilo vozilo slovenskih registarskih oznaka u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nalazi se u bolnici i teško je ozlijeđena, izvjestili su jutros iz PU varaždinske.

Nesreća se dogodila jučer oko 16.20 sati.

FOTO Ponovno nesreća na Banfici: Vozač naletio na pješakinju, ona hitno prevezena u bolnicu

– Državljanin BiH starosti 46 godina upravljao je osobnim vozilom Koprivničkom ulicom u smjeru Ulice Ruđera Boškovića. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza s Vukovarskom ulicom, ispred kojeg se na desnoj prometnoj traci nalazilo zaustavljeno osobno vozilo koje je propuštalo 43-godišnju pješakinju preko pješačkog prijelaza, nije zaustavio svoje vozilo kako bi je propustio. Kočio je, no automobil nije uspio zaustaviti te je prednjim dijelom udario ženu koja je pala na kolnik – navodi policija.

Medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj Općoj bolnici, gdje su ozljede okvalificirane kao teške.

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Crna kronika

U svom selu 60 metara kolnika polili benzinom i dizelom te ga zapalili

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija/morguefile.com

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 24-godišnjak i 28-godišnjak počinili prekršaj iz Zakona o zaštiti od požara, javila je PU međimurska.

Naime, u subotu, 30. ožujka ove godine, oko 19 sati na ulici u Piškorovcu, izazvali su požar tako što su po kolniku ulice u dužini oko 60 metara, prolili benzinsko i dizelsko gorivo te ga potom zapalili.

Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Nastavite čitati

Crna kronika

S nepoznatim muškarcem dogovorio odvoz metalnog otpada, ali dosad novac nije dobio

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 62-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

On je, prema prijavi, dana 13. ožujka, s nepoznatom muškom osobom dogovorio prodaju veće količine raznog metalnog otpada. Nepoznati je muškarac po dogovoru, odvezao metalni otpad, ali do dana prijave 62-godišnjaku nije isplatio novac, javila je PU varaždinska.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje