Zlatko Dalić Božić provodi u krugu obitelji u  Varaždinu.

Za njega je to, rekao je u intervju za Jutarnji list najljepši božićni poklon.

– Moja obitelj i moji najbliži znaju što sam prošao; bilo je tu silno mnogo odricanja, rada, Božića bez najbližih, Božića, konačno, koje sam proveo uz aut-crtu vodeći svoje momčadi, iako bih tada sve dao da sam u Varaždinu sa svojima – rekao je u svojoj “Božićnoj ispovjedi” za Jutarnji jedan od najomiljenijih javnih  osoba Hrvatskoj u godini na izmaku, Zlatko Dalić.

Nedostaje mu društvo i opuštanje, ali smatra da je dužan s ljudima podijeliti blagodati nogometne euforije.

– Istina je da i ne znam kada sam se posljednji put opustio uz čašu vina, u miru neke glazbe koja bi se širila našom kućicom na Dravi ili vikendicom na Pagu, istina je da ne znam kada sam sjeo sa svojom varaždinskom ekipom u Contiju, što je nekako stvaralo moj mir. Ipak, imam li se pravo žaliti?

Ovu će prelijepu životnu priču, osim u srcu, “smjestiti” u posebnu sobu.

– Baš, naime, čistim jednu sobu u Varaždinu, gdje spremam ovu godinu: medalje, trofeje, brojne novinske isječke koji su nas pratili na tom nezaboravnom putu. Ne želim ništa baciti, sve kada nađem vremena pomno još jednom čitam, uz trnce koji prolaze, i svemu nalazim mjesto.

Nakon Božića sa suprugom i sinovima u Varaždinu, Zlatko Dalić otići će u Livno kod roditelja i svi će međusobno jedni drugima “pokloniti vrijeme za kojim svi čeznemo”- rekao  je za Jutarnji list Zlatko Dalić.

Cijeli intervu Zlatka Dalića “Božićna priča”, pročitajte OVOJ poveznici.