Povežite se s nama

Crna kronika

Zagrepčanin nije platio 25.000 kuna varaždinskoj tvrtki, slijedi mu kaznena prijava

Objavljeno:

- dana

Prijevara

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, zbog sumnje da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz Zagreba počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju

Kako se sumnja, on je od trgovačkog društva iz Varaždina naručio isporuku i instaliranje uređaja za kompenzaciju jalove struje. Navedeni mu je posao izveden kako je naručeno, ali isto nije platio. Visina materijalne štete iznosi oko 25.000 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Mladić (23) jurio prema Varaždinu i izazvao prometnu nesreću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Cerju Nebojse u četvrtak, 25. travnja oko 16.45 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Mladić u dobi od 23 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina. Zbog neprilagođene brzine gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 19-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 19-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Mladić vozio neregistrirani BMW s nepripadajućim registarskim pločicama

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 25. travnja, u 14,45 sati u Piškorovcu ophodnja Policijske postaje Prelog zaustavila je osobno vozilo marke „BMW“, kojim je upravljao 24-godišnjak, dok se na vozilu nalazile ne pripadajuće registarske pločice.

Zbog neregistriranog vozila te ne sklopljenog ugovora o obveznom osiguranju u prometu odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu mladiću su izdani obvezni prekršajni nalog i prekršajni nalog te će biti kažnjen s novčanom kaznom u iznosu od 920 eura.

Ujedno je protiv mladića podnijeta i kaznena prijava zbog kaznenog djela krivotvorenje isprava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje