Povežite se s nama

Život i društvo

Bioenergetičari Slavko i Boris iz Varaždina su istina

Objavljeno:

- dana

OTKRIVAMO

Poznati i priznati bioenergetičari Slavko i Boris već nekoliko godina rade u Varaždinu i Zagrebu, gdje pomažu građanima s raznim zdravstvenim tegobama koji su se odlučili za alternativnu terapiju ovakve vrste.

Slavko Sambolec i Boris Buden uspješno se bave bioenergijom već niz godina, za što su dobili i više zahvalnica i priznanja. Dugogodišnji su članovi Udruženja za prirodnu energetsku i duhovnu medicinu (HUPED) Zagreb. Ujedno su i članovi američkog Saveza za hipnoterapiju (National bord of hypnosis) te im je podijeljen stručni naziv “bord certified hypnotist”.

Sigurno pomažu

Osim bioenergije, Slavko i Boris koriste niz metoda u svom radu, od akupresure, regresoterapije, hipnoterapije i kiropraktike do caping terapije, a organiziraju i seminare pročišćavanja s mogućnošću hodanja po žeravici. Slavko i Boris pomažu kod niza tegoba kod kojih klasična medicina nema rješenja.

Nastojeći zabilježiti iskustva Slavkovih i Borisovih klijenata posjetili smo ih na adresi na kojoj rade. Dočekalo nas je još nekoliko ljudi čekajući svoj red. U drugoj prostoriji Slavko i Boris obavljali su terapije razgovarajući s Josipom Prstačićem iz Zagreba, starim 60 godina, koji je upravo bio kod njih na tretmanu.

Odmah se pobrinite za svoje zdravlje! Ne čekajte i nazovite 
091/723-79-40 
(Slavko) ili 099/506-04-09 
(Boris) i rezervirajte svoj termin. 

– Kad su položili ruke na mene, osjetio sam kao da mi struja teče po cijelom tijelu – rekao je Prstačić i nastavio:
– Cijeli život radio sam kao soboslikar i ličilac. Obavljajući taj posao jednostavno sam se „potrošio“, pa su se pojavili problemi s kralježnicom, pogotovo gornjim dijelom. Jednostavno nisam mogao više ni okretati glavu. Posjećivao sam različite osobe koji se bave alternativnim načinima liječenja, koji su mi malo pomogli, a ni klasična medicina nije bila učinkovita sa svojim fizikalnim terapijama. Saznao sam za Slavka i Borisa od mog bratića koji živi u Varaždinu, a koji je imao isto takve probleme, a oni su mu jako puno pomogli. Odlučio sam obratiti im se za pomoć. Već nakon prve terapije obavljao sam svakodnevne svoje poslove, a nakon šeste terapije sam se preporodio. Bolovi su nestali i sad mogu konačno okrenuti glavu na lijevu i desnu stranu bez problema. Zahvalan sam Slavku i Borisu na tome! Slavko i Boris imaju veliku energiju, a i niz metoda koje nigdje prije nisam vidio ni na jednom mjestu. Slavko i Boris na raspolaganju su svim zainteresiranim ljudima sa zdravstvenim problemima – rekao je Prstačić.

Pomažu kod išijasa, pušenja, mucanja, glavobolje, bronhitisa… 

Slavko Sambolec i Boris Buden pomažu kod bolesti kralježnice, glavobolje, išijasa, migrene, psihičkih poteškoća, cirkularnih problema, bronhitisa, asme, alkoholizma, pretilosti, mucanja, strahova, depresije, škripanja zubima, grickanja noktiju, pušenja i niza drugih problema koji se tiču svakodnevnih problema. Međutim, ne mogu pomoći kod epilepsije, šizofrenije, Alzheimerove bolesti, raka, leukemije i paralize. Slavko i Boris provjeravaju i stanje čakri te rade njihovo balansiranje i otvaranje, bioenergetskim tretmanima pomažu kod fizičkih i duhovnih tegoba i problema, rade radiestezijsku dijagnostiku osoba i prostora u kojem se živi i radi te blokiraju životni i radni prostor od geopatogenih i tehničkih zračenja.
 

 

Izvor:
Foto: Privatna arhiva

Život i društvo

Slobodno počnite pripremati roštilj za Praznik rada, ali izgleda da kiša ipak neće izostati

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Sljedećeg tjedna u srijedu obilježavamo 1. svibnja, odnosno Praznik rada.

Već tradicionalno to je dan za druženje u prirodi, na otvorenom, a često i za pečenje roštilja ili kuhanje graha. Jedan od ključnih uvjeta za to je lijepo vrijeme.

Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a 1. svibnja bi na sjeveru Hrvatske uglavnom trebao biti sunčan i topao.

Proteklih dana bilo je hladno i kišovito, ali već od petka, 26. travnja, stiže sunčano vrijeme i temperatura raste. Početkom sljedećeg tjedna danju će biti i 24 °C.

Prema trenutnoj prognozi DHMZ-a na varaždinskom području na sam Praznik rada prijepodne će biti sunčano i toplo s temperaturom do 22 °C. Poslijepodne stižu oblaci, moguće je malo kiše, a nešto više kiše trebalo bi pasti poslije 20 sati.

I ostatak sljedećeg trebao bi biti pravi proljetni.

Nastavite čitati

Život i društvo

Državni inspektorat objavio: U ovim autima uočeni su problemi, javite se trgovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Državni inspektorat ovog je tjedna objavio je nekoliko obavijesti o tome da su u nekim vozilima uočene određene poteškoće i nedostatci te bi se vlasnici trebali javiti trgovcima kod kojih su kupili svoja vozila.

Osobna vozila / kombi Eos, Golf, Golf Plus, Golf Cabrio, Sharan, Passat CC, Passat, Polo, Fox, Vivo Classic, Crafter

Kada se zračni jastuk vozača aktivira, kvar u generatoru plina zračnog jastuka može dovesti do nekontroliranog napuhavanja i oslobađanja metalnih fragmenata, što može uzrokovati ozljede putnika, piše N1.

Motocikli CBR600RA/RR, CBR1000RA/RR/S1/S2, GL1800/BD/B/DA

Zbog promjene metode izrade impelera pumpe goriva, gustoća impelera je smanjena. Preveliko skupljanje tijkom procesa sušenja je razlog što se impeler iskrivljuje, pa dolazi do pucanja površinskog sloja.

Osobna vozila Honda ZR-V

Naslon za glavu na prednjem desnom sjedalu može biti deformiran i savijen prema naprijed, te ukoliko dođe do sudara neće adekvatno zaštititi putnike.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje