Povežite se s nama

Sport

Garibović brončani u Veneciji

Objavljeno:

- dana

KARATE

Varaždinski karatist Enes Garibović u petak i subotu nastupio je na jakom međunarodnom turniru „Venice kup 2015.“ te osvojio brončanu medalju.

Turnir u Veneciji je okupio 1760 natjecatelja iz 22 države, a po brojnosti i kvaliteti natjecanja, spada u Top 10 najjačih međunarodnih turnira u Europi.

 

Za Karate klub Varaždin nastupio je Enes Garibović kod seniora do 84 kilograma.

U prvom kolu pobijedio je 4:2, u drugom slavio diskvalifikacijom protivnika, dok je u trećem kolu bio uvjerljiv sa 6:1. U polufinalu je pak doživio poraz 3:2 da bi u borbi za treće mjesto pobijedio Danca rezultatom 4:0 i time osvojio broncu.

– Zadovoljan sam svojim radom i nastupom na turniru, isprobao sam neke nove taktičke elemente u borbi, tako da sve u svemu, spreman sam i jedva čekam nastup na prvenstvu svijeta –  rekao je Enes.

Ovo je odličan rezultat za Enesa, pošto je nastupio u seniorskoj konkurenciji te pokazao da je sposoban napraviti velike rezultate i u seniorskoj konkurenciji. Ovoga puta nije nastupao u svojoj U21 kategoriji, te mu je ovaj turnir bio zadnji pred odlazak na Svjetsko prvenstvo u Jakarti koje će se održati 12. do 15. studenog. Enes će kao član Hrvatske karate reprezentacije otputovati sa svojim reprezentativcima i izbornikom Esadom Garibovićem u nedjelju, 8. studenog u Indoneziju. Dotad su u planu završne pripreme za predstojeće SP.

Izvor:
Foto:

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje