Povežite se s nama

Zabava & Stil

Savršeno vjenčanje uz Wedding street

Objavljeno:

- dana

SVE ZA VJENČANJE NA JEDNOM MJESTU

Mladić vas je zaprosio i rekli ste “da”? I sad ste na mukama jer ne znate gdje potražiti savršenu vjenčanicu, budućem suprugu odijelo, a za uzvanike svadbenu tortu i kolače?

Pravo mjesto je Wedding street (WEST), novi trgovački centar za mladence u Zagrebačkoj ulici 4 u Varaždinu u kojem ćete na jednom mjestu pronaći sve: vjenčanicu, haljinu, odijelo za nje, cipele i ostali popratni assessoires, svadbene torte i kolače, frizuru te vjenčane prstene.

Sve za njui i njega, goste i svečanost

Zahvaljujući suradnji s jednim od vodećih salona vjenčanica Wedding city iz Zagreba u WEST-u ćete sigurno pronaći “onu pravu” – vjenčanicu. Veliki izbor krojeva i modela, među kojima su i ona s potpisom poznatih dizajnera, omogućit će vam da pronađete savršenu vjenčanicu ili haljinu za svadbenu ili drugu svečanu prigodu. Tu je i veliki izbor svečanih odijela za njega, dok će se za vaše frizure pobrinuti frizerski salon Hair. Da je ovo pravo mjesto za svečanu frizuru najbolje potvrđuje činjenica da je izrada vjenčanih frizura specijalnost ovog frizerskog salona, a posebno educirane stilistice za muško šišanje garancija su da će svaki muškarac na najvažnijem danu u životu izgledati najbolje.

U WEST-u možete pronaći vjenčanicu i odijelo, u Chocolateriji odabrati savršenu tortu, u frizerskom salonu Hair friizuru, a ljubav zapečatiti prstenima “Zlatarne Beriša”

Za slatka veselja na vjenčanju pobrinut će se Chocolateria koja nudi široki asortiman najrazličitijih slatkih proizvoda i čokolade u svim oblicima. Važno je naglasiti da su svi proizvodi Chocolaterie kvalitetni i ručno izrađeni, a posebnost su čokoladne praline koje će izraditi po vašim željama. Uz sve to, WEST omogućit će vam da svoju ljubav zapečatite u suradnji sa “Zlatarnom Beriša” poznate po dugogodišnjoj tradiciji izrade prstena. Poznati varaždinski majstori i dizajneri nakita s velikim iskustvom izradit će vjenčane prstene samo za vas dvoje.
Razlog više zbog kojeg je pravi odabir WEST su pogodnosti koje dobivaju mladenci. Primjerice, kupovinom vjenčanice mogu ostvariti popust prilikom kupovanja vjenčanih prstena, a kod kupovinu prstenja dobivaju dodatne pogodnosti kod naručivanja svadbenih torti i kolača u Chocolateriji. Važno je da u WEST slušaju želje mladenaca i pomažu im u odabiru i donošenju odluka.
Što sve nudi WEST možete provjeriti uskoro, na Danima vjenčanja u Varaždinu 14. i 15. studenog u dvorani Graberje u Varaždinu.

GDJE SMO?

Wedding street – Centar za mladence /  Zagrebačka ulica 4, Varaždin / kontakt: 042/618-012 / www.wedding-street.com.hr

Izvor:
Foto: Wedding street/Wedding city

Zabava & Stil

FOTO Najveći obožavatelji ugrabili ulaznice za prvi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu, evo kako je bilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Danas je, 26. travnja, prvi koncert, a najveći fanovi morali su biti jako brzi jer su za prvi najavljeni koncert ulaznice “planule”. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Iako je Prijović pet dana punila Arenu Zagreb i obožavatelji sa sjevera Hrvatske pokazali su da zaista uživaju u njezinoj glazbi. Zvijezda je plijenila stasom i glasom, a u galeriji donosimo početak današnjeg koncerta te tko je uspio kupiti ulaznice za prvi dan te uživati u glazbi.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje