Povežite se s nama

Crna kronika

Pripit mladić u Vinici prejako stisnuo papučicu gasa pa skrivio prometnu nesreću

Objavljeno:

- dana

Ozlijeđena dva vozača

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 3. srpnja oko 8.10 sati u Opečkoj ulici u Vinici ozlijeđene su dvije osobe.

Mladić u dobi od 19 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0,57 promila iz smjera ulice Vladimira Nazora prema Marčanu. Zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom prešao ulijevo na suprotnu stranu kolnika gdje je lijevim kotačem vozila udario u rubnik, a potom se nastavio kretati lijevom stranom kolnika. Pritom je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnjak. Od siline udara vozilo 53-godišnjaka je odbačeno udesno van kolnika na parkiralište gdje je udarilo u betonski rasvjetni stup. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te im je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje