Povežite se s nama

Zabava & Stil

U Varaždinu besplatne radionice za mlade na temu emocija i seksa

Objavljeno:

- dana

Zanimljiv program i ovaj tjedan očekuje sve posjetitelje i posjetiteljice P4 – centra za mlade i nezavisnu kulturu, smještenog u Preradovićevoj 4 u Varaždinu.

U utorak, 23. lipnja od 17 sati bit će održana besplatna radionica za mlade pod nazivom Tišlarija s Lovrom. Riječ je o kreativnoj radionici izrađivanja drvenih, unikatnih rukotvorima za uređenje doma i sastavljanja namještaja od paleta. Radionice će voditi mladi Varaždinac Lovro Vujnovac, a prednost imaju polaznici i polaznice stari od 15 do 35 godina. Broj mjesta je ograničen, a zainteresirani se mogu prijaviti na: [email protected]. Termini radionica: 23.6., 30.6., 7.7. i 14.7.

U srijedu, 24. lipnja s početkom u 17 sati počet će takozvana Čeličana. Riječ je o besplatnim radionicama za mlade na temu emocija i seksa. U sklopu radionica koje će se sastojati od teorijskog i praktičnog dijela, polaznici i polaznice imat će priliku, bez tabua i nelagode, naučiti prepoznavati emocije, kako provesti mood check, saznati više o urbanim mitovima o seksu, kako su povezani mindfulness i seks, što se događa u našem tijelu za vrijeme seksa i postoji li pravo vrijeme za seks i sl. Termini radionica su: 24.6., 1.7., 15.7. i 22.7. Voditeljica radionice je psihologinja Etelka Kožar, a prednost imaju polaznici i polaznice stari od 15 do 35 godina. Broj mjesta je ograničen, a zainteresirani se mogu prijaviti na: [email protected] .

Glazbenim programom u petak i subotu i službeno će biti otvorena Hladoveena – ljetni program za mlade u dvorištu P4. U petak će u 21 sat na stage Hladoveene nastupiti Gossip Crew, varaždinski hip-hop/rap kolektiv, dok će u subotu, također od 21 sat, dance/rock/funk hitovima prilagođenima ljetnoj briji, okupljene rasplesavati DJ Vikness.

Podsjećamo, prošli tjedan su u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu, počele DJ radionice koje su popunjene te plesne radionice (heels, hip-hop, jazz, urban fusion i suvremeni ples) na kojima ima još nekoliko slobodnih mjesta.

Više informacija o svemu dostupno je na Facebook (https://www.facebook.com/pecetri/) i Instagram (https://www.instagram.com/pecetri/) stranici P4.

Organizantor je Udruga mladih V.U.K., u suradnji s Filmsko-kreativnim studijem VANIMA, te udrugama nuSynergetic, Kuća kreativnih inovacija i EduNorth, a uz potporu Grada Varaždina.

Zabava & Stil

Pivo, fina klopa i Kojoti početkom lipnja u varaždinskom Jagićevom parku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinsko Šetalište Vatroslava Jagića od 31. svibnja do 9. lipnja bit će lokacija održavanja dva festivala; jednog dobro poznatog i drugog novog.

Organizatori su manifestaciju nazvali 2FEST 2024.

– Biergarten 7 + Fest Za Jest = 2FEST. Nakon prekrasnih šest godina u jednom formatu, došlo je vrijeme da se mijenjamo na bolje. Uz dobro poznati Varaždin Biergarten koji njeguje tekuće blago od hmelja od ove 2024. godine moći ćeš uživati i u okusima novog festivala. Radi se o mini street food festivalu koji se odaziva na ime FEST ZA JEST! Tako sad imamo dva festivala na skoro istom mjestu u isto vrijeme pa smo ih zbrojili i HOP! Imamo 2FEST! Četiri, pet majstora zanata u pripremi prefine street klopice predstavit će ti se na novouređenom Europskom trgu (bivši Habdelićev) na samo 30 metara udaljenosti od Biergartena koji se održava u srcu parka Vatroslava Jagića. Uz gore navedeno imamo još dosta novosti ali jedna je baš velika novost! Nema više žetona! Od ove godine svaka kućica ima svoju fiskalnu blagajnu i svoju naplatu ali i POS uređaj za plaćanje skoro svim debitnim i kreditnim karticama – pojasnili su organizatori.

Objavljen je i program. Uz Beer Mile, Pub Quiz i karaoke, posjetitelje očekuju četiri vrhunska koncerta i nezaobilazan Bloger Krule. Od koncerata valja izdvojiti Kojote koji u Varaždin dolaze u subotu, 1. lipnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Legendarni punk rock band Električni orgazam će svirati u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Još jedan odličan koncert održat će se na Sceni Rogoz u Varaždinu.

HNK u Varaždinu najavio je najavio je koncert legendarnog punk rock banda Električni orgazam, koji će se održati u utorak, 7. svibnja, s početkom u 21 sat na Sceni Rogoz HNK Varaždin.

Bogata diskografija uz koju su rasle generacije, garantira odličnu zabavu.

Požurite po ulaznice koje su dostupne na blagajni Kazališta ili putem online prodaje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje