Povežite se s nama

Crna kronika

Kupao se 10 metara od obale rijeke Drave u Varaždina pa samo u jednom trenutku potonuo

Objavljeno:

- dana

Izvijestili smo da se u ponedjeljak, 13. srpnja, na Dravi utopio 60-godišnjak, a sada policija donosi detalje.

>>U rijeci Dravi kod Šintarije u Varaždinu utopio se muškarac

On je predjelu zvanom Šintarija ušao u rijeku i počeo se kupati. Potom je na udaljenosti od oko 10 metara od obale u jednom trenutku potonuo ispod površine vode i više nije izašao.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin koji su pronašli tijelo. Liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije je nakon neuspješne reanimacije, konstatirao smrt.

Po završenom postupanju mrtvozornika i obavijesti nadležne zamjenice županijske državne odvjetnice, tijelo nesretnog muškarca je predano obitelji.

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje