Povežite se s nama

Sport

Povijesni rezultat za STK Starr i varaždinski stolni tenis

Objavljeno:

- dana

STOLNI TENIS

Sportski direktor STK Starr Matthias Landfried, koji je od prošle sezone na tom položaju a radi i kao  glavni trener i menadžer, bio je vrlo zadovoljan zbog odličnog nastupa njegove momčadi.  

– Ova je senzacionalni uspjeh. Ekipa bez Tan Ruiwu , bez Zeng Jia te bez ozlijeđenog Sam Mabey je autsajder u ovom natjecanju. Morate znati da smo u susrete ušli s našim igračima broj 3, 5 i 7. Posebno mi je drago da su taj uspjeh napravili Ronald Ređep, Nikola Horvat i Dario Kraljić, tri igrača iz Varaždina i okolice. Osim toga, dio te ekipe bio je i mladi talent Leon Šantek, koji sada ima vrijedno iskustvo na međunarodnoj razini, naglasio je Landfried.

 

Četrdesetjednogodišnji Nijemac, koji se već s tri različita kluba natjecao u Ligi prvaka te osvojio nekoliko nacionalnih naslova u ​​Saarbrückenu, Würzburgu i Zagrebu, naglasio je važnost natjecanja u ETTU kupu za STK Starr u ovoj sezoni, te pojasnio stanje s igračima kao i ciljevi za ovu sezonu:  “Mi u ovoj sezoni nastupamo u četiri različita natjecanja. Nemoguće je staviti sva natjecanja u isti fokus. Čak i da imamo veliku momčad, sada se može vidjeti koliko ulogu može imati jedna ozljeda. Tako da i najjači igrači ne mogu uvijek biti na raspolaganju. Čak i ako su svi igrači u formi, ekonomski razlozi mogu diktirati da klub ne bude u mogućnosti da se uvijek natječe s najboljom momčadi. Osim toga, mi želimo našim mladim i perspektivnim igračima dati priliku da stječu praksu na visokoj razini.

Plasman u 2. krug ETTU kupa je veliki uspjeh za nas, a još važnije je da ćemo u Varaždin dovesti europske utakmice u Varaždin te grad i regiju upisati na međunarodnu kartu vrhunskog sporta. Za nas je ovo tek početak putovanja, koji, nadamo se završava u Ligi prvaka. Mi smo spremni ići težim putem prema europskom vrhu, a nadam se da će nas naši sponzori i partneri pratiti na tom dugom putu. Jedan od tih partnera je i LifeClass Terme Sveti Martin, koji nam je pružio optimalne uvjete za naš uspješan europski vikend. Ove sezone usredotočit ćemo se prvenstveno na Europsku Superligu, odigrati zapaženu ulogu u hrvatskom Superligi te u novom hrvatskom stolnoteniskom kupu, dodao je Landfried.

Izvor:
Foto:

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje