Povežite se s nama

Crna kronika

Donosimo uzroke prometne nesreće kod Ludbrega u kojoj je smrtno stradao 64-godišnjak

Objavljeno:

- dana

Trinaesta smrtno stradala osoba

Izvijestili smo da je danas, 3. listopada oko 8.50 sati na državnoj cesti D-2 u Selniku, u prometnoj je nesreći smrtno stradala jedna osoba, a sada su nam poznate okolnosti nesreće.

>>

Muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom državnom cestom iz smjera Koprivnice prema Varaždinu. Po izlasku iz blagog desnog zavoja, zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na kolniku, vozilom je prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iza suprotnog smjera. Tom je prilikom prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 64-godišnjak. Udareno je vozilo od siline udara odbačeno u desni cestovni jarak. U prometnoj je nesreći smrtno stradao 64-godišnji vozač, dok je 37-godišnjak ozlijeđen.  Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje su mu ozljede okvalificirane kao teže. Na mjesto događaja izašla je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, koja je obavila očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika i prometnog vještaka. Navedena je također odredila obdukciju preminulog.

Za vrijeme trajanja očevida, do 13.40 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena te se promet odvijao obilazno uz regulaciju policijskih službenika.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje