Povežite se s nama

Život i društvo

Vrhunske kamine nude po povoljnim cijenama

Objavljeno:

- dana

DOBRA PONUDA

Nakon što je Međimurka BS godinama prodavala vrhunske kamine poljskog proizvođača Kratki, Poljaci su odlučili čakovečkoj tvrtki prepustiti ekskuzivnu distribuciju kamina u Hrvatskoj. Biti ekskluzivni distributer tvrtke Kratki, koja posluje na svjetskom tržištu, znači imati dobar međunarodni renome.

Tako se Međimurka BS na ovogodišnjoj Ambienti predstavila s kaminima , kaminima za centralno grijanje i pećima poljskog proizvođača.

Prate trendove

– Kamini Kratki se odlikuju po kvaliteti materijala od kojeg su izrađeni. Staklo je otporno na toplinu i do 800 stupnjeva. Kompletan materijal za kamine se izrađuje uz pomoć robota, ništa se ne vari ručno, nego CNC strojevima. Proizvodi su atestirani i u Njemačkoj. Sigurni su, pouzdani i kvalitetni – veli Darko Novak iz tvrke Međimurka BS.
Kupovinom kamina Kratki kupac dobiva vrhunski proizvod po vrlo povoljnim cijenama. Tako se kaminski umetak jačine 10 kilovata prodaje već za 2.500 kuna. Taj će vam umetak u proljeće i jesen zagrijati i 150 kvadrata prostora. 

U ponudi su i kamini na struju ili plin, koji su osobito popularni u engleskim domovima

U asortimanu su i kamini na struju ili plin. Ti su kamini osobito popularni u engleskim domovima, gdje je u gradskim kućama, naslonjenima jedne na druge, zabranjeno paliti vatru, pa je klasične engleske kamine zamijenila ova inačica za stvaranje ugodnog ambijenta. Kod nas se još uvijek rijetko koristi.
– Proizvodnja se uglavnom i dalje bazira na kaminima za drva i palete – navodi Darko Novak.

Hit proizvod Kratkog za sezonu 2016./2017. svakako su kamini s tzv. “giljotin sustavom” otvaranja vrata. – Taj sustav omogućava automatsko podizanje vrata čim se primi za ručicu – pojašnjava Novak. Dok je giljotin sustav prvenstveno namijenjenen onima koji žele biti u trendu, Međimurka BS u ponudi ima i eko-kamine na biogoriva, dekorativnog izgleda za očuvanje okoliša. To su kamini poznatoga poljskog proizvođača za proljeće i jesen, za hotelske sobe ili zimske vrtove, koji uglavnom služe za ugodniji ambijent.

Taj dobar osjećaj

– Kamini su puno više od samog izvora topline. Ugođaj koji pruža pucketanje vatre u kaminu smiruje dušu i tijelo i stoga ćemo vrlo rado, čak i u dane kad i nije posebice hladno, zapaliti vatru u svom kaminu samo kako bismo stvorili taj dobar osjećaj. Posjedovanje kamina u vašem kućanstvu priuštit će vam ugodno, savršeno opuštanje, a uzmete li u obzir i to da je kamin u kući multifunkcionalna stvar, nebitno radilo li se o dodatnom izvoru grijanja, iskorištavanju domaćih ogrjevnih sirovina ili pak samo u stvaranju ugodne klime u prostoriji, kamin je svakako nešto o čemu se isplati razmišljati kao o novoj većoj investiciji – veli Darko Novak. Nema puno stvari na svijetu koje bi željela većina ljudi. Kuća s kaminom je, prema ispitivanju tržišta, jedna od materijalnih stvari koje je kao dio savršenog doma naveo najveći broj ispitanika. U Međimurki BS vam tu želju mogu ispuniti.

Visokom kvalitetom i uslugom do uspjeha

Međimurka BS je trgovačka kuća koja posluje samostalno od 1993. godine. Nalazi se u samom centru grada Čakovca, 500-tinjak metara od Staroga grada Zrinskih.
Tvrtka je otvorena s osam zaposlenika, a danas ih je više od 70. Poslovanje se iz Čakovca proširilo na Varaždin, Ludbreg i Prelog.

Uz postojeće četiri poslovnice, posluju i servisni centri, a kod benzinske crpke Crodux u Čakovcu Međimurka BS ima najveći servisni centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Tvrtka je pažljivim odabirom partnera te visokom kvalitetom i uslugom postigla željene rezultate uz kontinuirani rast prodaje.

15 tisuća artikala je u asortimanu Međimurske BS
80 posto artikala je vlastiti uvoz proizvođača

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Podravka za rad u Varaždinu traži čak 15 vozača viličara, laborante, operatore…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prehrambena kompanija Podravka raspisala je nekoliko natječaja putem kojih traži dvadesetak novih radnika različitih struka.

Priliku za zapošljavanje u ovoj tvrtki dobit će čak 15 vozača viličara u Podravkinoj tvornici i skladištu u Varaždinu. Početna je plaća 940 eura bruto, uvjet je osnovna škola, a radno iskustvo nije važno.

Podravka osigurava ugovor o radu na 12 mjeseci uz probni rok od dva mjeseca uz mogućnost stalnog zaposlenja.

Uz osnovnu plaću, radnici dobivaju dodatke za smjenski rad, fiksni mjesečni dodatak na plaću, naknadu za troškove prijevoza, uplatu u treći mirovinski stup, isplatu regresa, božićnice i uskrsnice…

Traže se i četiri električara na neodređeno za rad u tvornicama u Koprivnici i Varaždinu i još toliko tehničara u laboratoriju u Varaždinu, pa dvoje operatera u Kalnikovom pogonu…

Nastavite čitati

Život i društvo

U subotu podjela certifikata OPG-ovima koji svoje proizvode prodaju na varaždinskom placu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Gradska tržnica Varaždin i Udruga hrvatskih tržnica i ove su godine u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Varaždinskom županijom provele certificiranje domaćih proizvođača hrane.

Dodjela certifikata ‘Proizvodi hrvatskog seljaka’ bit će upriličena na varaždinskome placu, u subotu 4. svibnja, u 10 sati.

Certifikate „Proizvodi hrvatskog seljaka“ ove će godine ponovno primiti više od pedeset poljoprivrednika iz Varaždina i okolice, prodavača na varaždinskom placu, čime Gradska tržnica potvrđuje status certificirane seljačke tržnice već devetnaestu godinu zaredom.

Projekt certificiranja varaždinska Gradska tržnica provodi od 2006. godine, u suradnji s Udrugom hrvatskih tržnica, te lokalnom i regionalnom upravom. Certifikati su jamstvo prodaje vlastitih proizvoda, uzgojenih i proizvedenih na domaćem tlu. Kupujući ‘Proizvode hrvatskog seljaka’ izravno od proizvođača, posjetitelji tržnice kupuju zdravo i lokalno, te ujedno potiču razvoj malih obiteljskih gospodarstava i domaće poljoprivrede.

Za odličnu atmosferu pobrinut će se tamburaški sastav ‘Sedef’, a program će voditi  Krunoslav Čolo.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje