Povežite se s nama

Crna kronika

Kombajn za silažu u potpunosti izgorio kod Hlapičine

Objavljeno:

- dana

PU međimurska danas javlja o požaru.

Jučer, 2. studenoga, nešto poslije 16 sati u području zvanom „Štuk“, između Koncovčaka i Hlapičine, prilikom branja kukuruza došlo je do požara na kombajnu za silažu, vlasništvo 30-godišnjeg slovenskog državljana.

U požaru je kombajn (John Deere) u potpunosti izgorio. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci JVP-e Čakovec te DVD-a Selnica i DVD-a Sveti Martin na Muri, koji su ugasili požar.

Kako bi se utvrdio uzrok požara, na mjestu događaja obavit će se očevid.

Crna kronika

Biciklist ozlijeđen u prometnoj kod varaždinskog groblja jer je u kružnom toku oduzeo prednost autu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 16. svibnja, oko 12.25 sati, u Hallerovoj aleji u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 44 godina nepropisno je upravljao biciklom u suprotnom smjeru biciklističkom stazom Ulicom Gustava Krkleca, javila je PU varaždinska.

On se dolaskom do kružnog toka s Hallerovom alejom uključivao u promet na kolnik, a da nije propustio osobni automobil, kojim je Hallerovom alejom upravljala 38-godišnjakinja.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila u lijevi bočni dio bicikla, uslijed čega je 44-godišnjak pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko zapalio smeće i granje uz vikendicu u Sudovcu pa izgorjelo krovište

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U srijedu, 15. svibnja u Sudovcu, na području Grada Novi Marof, došlo do požara vikend kuće u vlasništvu 40-godišnjaka.

Do požara je došlo tako što je nepoznati počinitelj zapalio odloženo smeće i granje koje se je nalazilo neposredno uz vikend kuću, uslijed čega je vatra zahvatila krovište vikend kuće, kojom prilikom je izgorio dio krovišta, javila je varaždinska policija.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su istog ugasili vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Dropkovec, Kostanjevec Riječki i Deklašanec. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje