Povežite se s nama

Crna kronika

U prometnoj nesreći kod Ludbrega poginuo bivši igrač Varteksa i Slaven Belupa Slobodan Sudec

FOTO: NK Slaven Belupo

Objavljeno:

- dana

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 19. lipnja, život je izgubio bivši igrač Varteksa i Slaven Belupa Slobodan Sudec.

Podsjetimo, policija je danas izvijestila da je oko 16 sati i 37 minuta u mjestu Poljanec, u Varaždinskoj ulici kod kućnog broja 64, došlo je do slijetanja osobnog vozila u dvorišnu ogradu.

– Na mjestu događaja preminuo je vozač vozila, muškarac starosti 47 godina – priopćila je policija.

>>Teška nesreća: muškarac u Poljancu autom sletio u ogradu i na mjestu preminuo

Više informacija bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku, no kako neslužbeno doznaju iz 24sata, Sudecu je pozlilo za volanom.

Sudec je odigrao 84 utakmice u Prvoj HNL i postigao jedan pogodak.

Za Varteks je igrao od 1992. do 1997. godine, a zatim je od 1997. do 2000. godine nastupao za Slaven Belupo iz Koprivnice. Uglavnom je igrao na poziciji lijevog bočnog igrača.

Nakon završetka nogometne karijere bavio se trenerskim poslom. Između ostalog, vodio je i Podravinu iz Ludbrega, Ajax Komarnicu, Podravinu, selničku Plitvicu i Mladost iz Preloga, a u posljednje vrijeme bio je trener Drave Ajax iz Svetog Đurđa.

S Podravinom je osvojio Treću HNL Istok. Bio je jako cijenjen u Varaždinskoj županiji.

– S velikom tugom i boli obavještavamo vas da je danas u nesreći život izgubio naš trener i prije svega najveći prijatelj Slobodan Sudec. Treneru, veliko ti hvala za sve i počivaj u miru – napisali su na Facebook stranici kluba Drava-Ajax.

Crna kronika

U Cargovcu ukrao auto, provalio u skladište i trgovinu, ali za nekoliko sati ga je našla policija te uhitila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe i kaznene djela teške krađe, javila je varaždinska policija.

On je, kako se sumnja, 2. svibnja, u Cargovcu, u večernjim satima, otuđio osobni automobil u vlasništvu 44-godišnjaka, da bi potom na području Gredi, provalio u skladište jednog poduzeća i otuđio razni alat te u jednu trgovine iz koje je otuđio razne predmete.

On je 3. svibnja, oko 3.20 sati, u Turčinu, u kontroli prometa zaustavljen po policijskim službenicima kojom prilikom je utvrđeno da je vozilo ukradeno te da se u istome nalaze otuđeni predmeti. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku.

Nastavite čitati

Crna kronika

Vozačica je u Novom Marofu s 2.64 promila izazvala prometnu nesreću tri automobila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 5. svibnja, oko 20.20 sati, u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, ozlijeđena je jedna osoba.

Žena starosti 34 godine upravljala je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2.64 promila, javila je PU varaždinska.

Ona prilikom vožnje u slijedu između vozila nije držala potreban razmak i udarila je u zadnji dio osobnog automobila s kojim je ispred nje upravljao 61-godišnjak, a koji je usporio vožnju poradi skretanja udesno na parkirališni prostor. Od udara vozilo 61-godišnjaka odbačeno je u stražnju stranu parkiranog osobnog automobila.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 34-godišnjakinja. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje