Povežite se s nama

Zabava & Stil

Slatko i nikad više!

Objavljeno:

- dana

Jesu li Varaždinci skloni seksu na javnim mjestima?

Dok su jedni skloni upuštati se u takve avanture bez puno razmišljanja, drugi su skloni, ali ne u poznatom okruženju. Treći bi htjeli probati, ali se ne usude jer boje se da će ih netko vidjeti.

– Da, napravila sam to u javnosti, ali samo jedanput. Dok sam s dečkom bila na moru, na klupici u parku, usred noći. Da, postojala je mogućnost da nas vide prolaznici, ali, srećom, to se nije dogodilo, a i to je bilo vrijeme kada nije prijetila opasnost da nas netko snimi mobitelom. Što reći, bilo je kratko i slatko. I nikad se više nije ponovilo – prisjetila se 40-godišnjakinja.

Ne žele biti uhvaćeni

Ne bih to nikad radila. Bilo bi me strah da me netko ne vidi

Jesu li Varaždinci skloni seksu na javnim mjestima? Dok su jedni skloni upuštati se u takve avanture bez puno razmišljanja, drugi su skloni, ali ne u poznatom okruženju. Treći bi htjeli probati, ali se ne usude.
 
– Ne osuđujem seks na javnim mjestima, ali ne bih to nikad radila jer bih se osjećala nelagodno i bilo bi me strah da me netko ne vidi – rekla je 24 godišnjakinja.
 
Dakle, nisu svi skloni “rubnim” uzbuđenjima, no ponekad je dobro učiniti nešto zbog čega će vam se zavrtjeti u glavi, tvrde stručnjaci, koji čak i predlažu nekoliko mjesta gdje to možete učiniti. Pogađate, prvo mjesto je automobil koji omogućuje istraživanje novih lokacija. Odvezite se na napuštene livade, rub grada, okolno brdo ili šumu i uživajte u prirodi ili u unutrašnjosti automobila. Najbolje vrijeme je predvečer ili noć, kada su i najmanje vjerojatnosti da vas netko uhvati, a i seks u automobilu je najsigurniji – omogućava brzi bijeg s mjesta događaja.
 
Jedno od mjesta koje predlažu stručnjaci je i garderoba, odnosno mjesto za isprobavanje odjeće u trgovinama. Na ovaj prijedlog Varaždinci će se samo dobro nasmijati jer s obzirom na veličinu naših trgovina i garderoba, mala je vjerojatnost da ne budete – uhvaćeni i viđeni! 
No ako ste negdje u inozemstvu i ako vam nedostaje uzbuđenja, probajte. Uzmite što više komada odjeće na probu jer ćete izgledati uvjerljivije i nikome neće biti sumnjivo gdje ste tako dugo. Uostalom, ne morate u kabini sve obaviti: stručnjaci kažu da to može biti odlično zagrijavanje za ono s čime ćete nastaviti kod kuće.
 
Manja vjerojatnost da budete uhvaćeni je seks u uredu. Iako će se mnogi složiti da to baš i nije neko javno mjesto, ured je dobar želite li razbiti svakodnevnu rutinu. 
 
Ako se odlučite na ovu igricu, svakako gledajte da to radite kad svi odu s posla ili, barem, kada nikoga ne očekujete da dođe. Oni zlonamjerni će se sigurno pitati: “Pa gdje je onda to uzbuđenje koje sa sobom nosi seks na javnom mjestu?” 
No činjenica jest da to ne radite da biste bili uhvaćeni, nego iz vlastitog gušta i želje za avanturom i nečim drugačijim. 
Zar nije to i glavni razlog zbog kojeg se odlučuje na seks na otvorenom?! 

Gdje to učiniti?

Automobil: Odvezite se na neko osamljeno mjesto i prepustite igricama. Najbolje je odlazak tempirati predvečer ili noću, kada je i najmanja vjerojatnost da će vas netko uhvatiti.

Kabine za presvlačenje: U obzir dolaze samo u velikim trgovačkim kućama gdje je gužva. Uzmite što više komada odjeće na probu jer ćete izgledati uvjerljivije i nikome neće biti sumnjivo gdje ste tako dugo.

Ured: Pravi prostor za seks na javnom mjestu koje baš i nije jako javno. Radite to kad svi odu s posla ili kada znate da nitko neće doći. 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Zelendvorska avantura – dva dana rekreacije, zabave i druženja u prirodi za cijelu obitelj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Drugi lipanjski vikend: subota 8. i nedjelja 9. lipnja, u predivnom zelenom okruženju izletišta Zelendvor održat će se prvo izdanje jedinstvenog rekreativno-zabavnog festivala za cijelu obitelj pod imenom „Zelendvorska avantura“.

Zelendvorska avantura ime je novog rekreativnog obiteljskog mini-festivala u organizaciji Općine Petrijanec koji donosi cijeli niz sportskih, aktivnih i zabavnih sadržaja podijeljenih u četiri „zone“, a koji će izletište Zelendvor pretvoriti u sjajno odredište za zabavni, topli, aktivni proljetni vikend na otvorenom. Festival je osmišljen na način da promovira zdravi, aktivni život, ali i boravak u prirodi u skladu s prirodom te posebni naglasak stavlja na važnost očuvanja okoliša i održivost.

Sportsko-rekreativna zona donosi  2. Bombellesovu utrku rekreativaca koja će se, kroz dva manifestacijska dana, trčati na čak četiri trase duljine 1.5, 2.5, 5 i 10 kilometara. Utrka je humanitarnog karaktera s ciljem pomoći obiteljima s djecom s teškoćama u razvoju i rizičnim čimbenicima Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije. Utrku organiziraju Općina Petrijanec i AK Sloboda. U sklopu sportsko-rekreativne zone bit će održano i popularno natjecanje u sportsko-zabavnim igrama „Give me 5“ te uzbudljivi Treasure hunt.

Prijave na utrku moguće su putem linka: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2334

Pretprijave na dječje radionice i igre moguće su na: https://forms.gle/VQEBbu5KbiZXkKh27

Piknik zona donosi  – priliku za piknik druženje, razne društvene igre od prirodnih i održivih materijala te večernje kino na otvorenom.

Kreativna zona bit će prepuna radionica i aktivnosti poput radionice izrade igračaka Zagonetno drvo, crtanja prirodnim materijalima, ali i uvijek omiljenog face paintinga te pomalo zaboravljenih dječjih igara poput školice ili twistera odnosno crtanja kredom.

Zabavna zona rezervirana je za  – zabavu uz glazbu uživo i večernje druženje pod toplim i mirisnim lipanjskim nebom u predivnom okruženju Zelendvora.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Duhovi: Faringaši u nedjelju slave 35. obljetnicu svoga rada, a gost im je Rajko Suhodolčan

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga građana Prigorec i Mjesni odbor Prigorec, u nedjelju, 19. svibnja, organiziraju prigodan program u povodu obilježavanja blagdana Duhovi.

Ova tradicionalna kršćanska svetkovina započet će misnim slavljem u kapelici Sv. Duha u Prigorcu, selu pod Ivanščicom, u 11 sati.

Organiziran je i zabavno – glazbeni program kod Područne škole u Prigorcu, kojim će domaći glazbeni sastav Faringaši obilježiti 35. obljetnicu svoga rada. Njihov nastup počinje u 9.30 sati, a od 12 sati za glazbeni ugođaj pobrinut će se Rajko Suhodolčan. Organizatori najavljuju i goste iznenađenja.

Ugostiteljska ponuda je osigurana pa vas pozivaju da ovu nedjelju provedete u Prigorcu na tradicionalnim Duhovima. Manifestaciju novčano pomaže Grad Ivanec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje